Amenințări dure și acuzații de infidelitate între știrista Dana Războiu și milionarul ”Coca Cola” de care divorțează!

Publicat: 14/01/2019 | 23:19

După ce a divorțat, în 2005, de primul soţ, fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan, Dana Războiu nu pare să aibă prea mult noroc nici în căsnicia cu omul de afaceri Bogdan Enoiu. Fosta prezentatoare a lăsat să se înţeleagă recent că va divorţa, printr-un mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare, în urmă cu mai bine de o săptămână. Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, vă oferă detalii în exclusivitate despre motivele care au dus la ruptura dintre știristă și milionarul ”Coca Cola”. (CITEȘTE ȘI: Dana Războiu: “Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește”)

Apropiații cuplului susțin că fosta prezentatoare ar fi fost “tradusă” de mai multe ori, cu diverse femei și de fiecare dată a iertat. Acum, istoria s-ar repeta, iar vedeta nu ar mai vrea să continue într-o relație în care nu se simte apreciată și fericită.

“Nu mai vrea să pozeze în femeia fericită”

Nu mai există drum spre împăcare între ei, Dana este foarte hotărâtă să divorțeze, ultimii ani au fost un calvar pentru ea, mai ales că trebuia să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să pară că este foarte fericită, ceea nu este deloc așa. A fost înșelată cu mai multe femei, culmea, și mai tinere decât ea, și este în continuare.

Deși a aflat aproape de fiecare dată, a găsit puterea să îl ierte, pentru copii, pentru a-și ține familia unită, însă acum nu mai poate, nu mai vrea să pozeze în femeia fericită, care este răsfățată de soțul ei cu diverse cadouri scumpe și vacanțe exotice. De multe ori se simțea vinovată și mereu îi dădea o «a doua șansă», chiar anul trecut au încercat să o ia de la zero, un prim pas a fost să își reînnoiască jurămintele”, ne-au declarat în exclusivitate apropiații celor doi.

“O amenință că o va distruge dacă se desparte de el”

Dacă Dana Războiu ar fi decisă să pună punct căsniciei, soțul ei, Bogdan Enoiu, nu ar fi de acord și ar recurge la diverse amenințări. “Bineînțeles, el nu vrea să divorțeze și recurge la tot feluri de tertipuri, o amenință că o va distruge dacă se desparte de el. Din această cauză nici nu vrea să vorbească, să își «strige» durerea, se gândește în primul rând la copii, să nu aibă de suferit”, ne-au mai declarat apropiații cuplului.

Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, a încercat să ia legătura atât cu omul de afaceri Bogdan Enoiu, cât și cu Dana Războiu, însă cei doi nu au dorit să facă niciun fel de comentarii.

(Citește și: Dana Războiu și soțul ei, Bogdan Enoiu, și-au spus ADIO?)

“Aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletul vostru…”

Fosta prezentatoare a postat pe 5 ianuarie 2019 o fotografie în care apare alături de cei doi băieți, dar și un mesaj, în care pare dezamăgită de soțul ei. Iar, spre sfârșitul textului, descrie familia ca fiind formată doar dintre trei membri: ea și cei doi copii.

“Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp în care ne-am jucat uno, am schiat, am sărit în pat, am mâncat multe clătite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate în română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre Victor a schiat mult, Marc nu a vrut să schieze decât două zile, am stat cu el prin zăpadă și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanță aproape reușită și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viață de bucurie.

Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu și îmi iese. Și pentru cel de soție am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletul vostru. Dați-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar în rest vă rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-vă instinctul. (NU RATA, AICI: DANA RĂZBOIU A DECLANȘAT MEGA-RĂZBOI ÎN ”CARTIERUL BOGĂTAȘILOR” DIN CAUZA UNUI…)

“O să țin pentru mine dezamăgirile“

Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveți încredere în ce simțiți. Aveți încredere în voi și în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preț. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să țin pentru mine dezamăgirile și o să vă spun doar că, deși vacanța s-a terminat, noi trei rămânem nedespărțiți și puternici împreună. Fiți înțelepți și, cum zic englezii, true to yourself! #iubire #pace #curaj”, este mesajul postat de Dana Războiu pe pagina sa de Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...