Dana Războiu, primele declaraţii despre presupusul divorţ de Bogdan Enoiu: “Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește”

Publicat: 08/01/2019 | 09:50

La scurt timp după ce a publicat pe Instagram un mesaj emoționant din care mulți au înțeles că s-ar fi despărțit de Bogdan Enoiu, Dana Războiu a făcut primele declarații despre presupusul divorț. Celebra jurnalistă a dezvăluit câteva dintre problemele pe care le are cu partenerul de viață și a subliniat că a tăcut mult prea multă vreme, iar acum vrea doar să își exprime public dezamăgirea pe care o simte în suflet.

Citește și: Dana Războiu: “Ca orice om foarte tânăr, credeam că sunt nemuritoare”!

Dana Războiu, primele declaraţii despre presupusul divorţ de Bogdan Enoiu

E oficial! Dana Războiu și afaceristul Bogdan Enoiu nu au divorțat, potrivit declarațiilor făcute chiar de vedetă. Din nefericire, ea nu mai simte că se află pe aceeași lungime de undă cu soțul său, despre care a spus că, deși e mai mare cu 17 ani decât ea, nu are suficientă înțelepciune.

“Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii și la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine și mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește. Face 60 de ani și cred că e o vârsta la care ar trebui sa ai mai multă înțelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbați tot nu e suficient, au relații cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferința asta pentru mine. Nu spun nimic de mulți ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată sa-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a mărturisit Dana Războiu în cadrul unui interviu acordat într-o emisiune de la Antena Stars.

Deși are sufletul dezamăgit, vedeta este o femeie puternică și nu a abandonat valorile în crede cu tărie. În plus, ea vrea să le fie alături și să își susțină cât mai mult cei doi băieți pe care îi are: Victor și Marc.

“Îmi repet mereu cele patru cuvinte care au energie pozitivă și în care cred: Pace, Iubire, Curaj şi Dumnezeu. Vă asigur că sunt tot eu, aceeași persoana care iubește adevarul și care crede în onestitate și bun simt”, a mai declarat Dana Războiu.

În urmă cu mai bine de un an, Dana Războiu a făcut public un mesaj, însoțit de o poză sugestivă din care fanii săi au înțeles că și-a reînnoit jurămintele cu soțul ei, Bogdan Enoiu: “Got married today💍🌹#again #and #again (n.r.: M-am căsătorit astăzi #dinnou #și #dinnou)”.

Imagine postată pe Instagram de Dana Războiu în luna noiembrie a anului 2017

Dana Războiu este la al doilea mariaj. În 2005, jurnalista a divorțat de primul ei soţ, pe care l-a acuzat că ar fi fost violent.

Citește și...