Dana Războiu a declanșat mega-război în ”Cartierul bogătașilor” din cauza unui burlan din bucătăria vecinilor!

Publicat: 29/07/2018 | 23:28

Dana Războiu a declanșat un mega-război în ”Cartierul bogătașilor” din Capitală, din cauza unui burlan din bucătăria vecinilor. (Promotiile zilei la monitoare) În urma reclamațiilor depuse de cunoscuta prezentatoare TV, cei din urmă au ridicat tubul de aerisire de la hotă aproape 12 metri! De altfel, în zonă, s-au născut și bancuri pe seama ”Turnului Eiffel din Primăverii” construit peste noapte. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile întâmplării de pomină.

Dana Războiu și-a transformat numele în renume printre vecini, declanșând un adevărat război cu patronii restaurantului Mesogios. Vedeta de televiziune are o superbă casă în cartierul Primăverii, la doar câțiva metri de localul cu pricina. Exasperată că în vilă intra, tot timpul, miros de mâncare, soția omului de publicitate Bogdan Enoiu a început cu reprezentanții restaurantului un conflict de pomină. Care a fost urmat de mai multe reclamații și acțiuni în instanță. (Reduceri mari la jocuri PC)

Nu doar mirosul o deranja pe Dana Războiu, ci și fumul care ieșea din tubul de aerisire de la hotă și care intra fix în casa ei. Bucătăria restaurantului era, de altfel, lângă vila ei, astfel că prezentatoarea TV nu a mai rezistat. În cele din urmă, războiul avea să fie câștigat de soția lui Bogdan Enoiu. Astfel că reprezentanții restaurantului nu au mai avut de ales. Și, pentru a-și păstra afacerea, s-au apucat de o mică renovare. (VEZI AICI: DANA RĂZBOIU, ABUZATĂ ÎN COPILĂRIE DE PĂRINȚI. “ÎMI LUAM PALME ȘI LOVITURI!”)

În urma căreia tubul de aerisire de la hotă a fost ridicat aproape 12 metri! Pe scurt, șefii de la Mesogios, pentru a încheia litigiul cu Dana Războiu, au reconstruit burlanul. Iar cunoscuta prezentatoare TV poate sta, acum, liniștită în casă și să se bucure, alături de familie, de confort. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate și cum arată acum tubul de aerisire de la hota care i-a dat numeroase bătăi de cap vedetei de televiziune.

De altfel, în “Cartierul bogătașilor” s-au născut și bancuri pe seama ”Turnului Eiffel din Primăverii”, construit peste noapte. Pentru că astfel a fost denumit burlanul proaspăt reconstruit în urma reclamațiilor făcute de Dana Războiu. Care, ca o glumă, are un nume predestinat litigiului pe care tocmai l-a avut cu patronii de la Mesogios. A ieșit, totuși, victorioasă din bătălie. Lucru de care este, mai mult ca sigur, foarte mândră. (CITEȘTE ȘI: DANA RĂZBOIU, SEXOASĂ ŞI EMANÂND BOGĂŢIE, LA CLASA BUSINESS, A PLECAT SINGURICĂ ÎN STRĂINĂTATE…)

S-a căsătorit în 2007 cu Bogdan Enoiu

Dana Războiu (42 de ani) şi Bogdan Enoiu (57 de ani) s-au căsătorit în 2007. În secret. Diferenţa de vârstă nu i-a împiedicat cu nimic, ba poate chiar a fost un plus la început: el se bucura că are o soție tânără, iar ea că şi-a luat un bărbat cu experienţă, chibzuit, cu agoniseală. Au un băieţel tare reuşit care a fost crescut în cea mai mare parte a timpului de afacerist, care s-a retras din business pentru a fi tătic cu normă întreagă. (NU RATA: DEZVĂLUIRILE UNEI CUNOSCUTE PREZENTATOARE: ”MULTE CONFLICTE, CERTURI…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...