Dana Războiu, abuzată în copilărie de părinți. “Îmi luam palme și lovituri! Nu îmi aduc aminte să…”

Publicat: 28/05/2018 | 10:57

Dana Războiu a făcut mărturisiri despre copilăria sa, când își lua palme și lovituri din partea părinților. Vedeta a precizat că a trăit într-o familie restrictivă, care i-a interzis numeroase lucruri. În plus, mama și tatăl ei nu i-au spus niciodată că o iubesc. (Super oferte la accesorii gaming)

Nu mi se făceau toate poftele, chiar nu aveam libertatea de a mă exprima și de a-mi spune dorințele, și de a-mi spune ofurile. Am trăit într-o familie destul de restrictivă și din păcate am trăit într-o familie în care nu se pronunțau cuvintele ‘Te iubesc’ niciodată, niciodată. Erau tabu. Eu nu îmi aduc aminte să îmi fi spus vreodată mama sau tata ‘Te iubesc’, niciodată.

Știu că mă plăteau pentru note, încă din clasa I îmi dădeau bani pentru notele de 10, tata mă plătea. Ce n-aș fi vrut să trăiesc este violeța. Violența verbală și violeța fizică. Nu era ceva ieșit din comun, ca părinții să își bată copiii, acum 30 de ani, drept pentru care eu îmi luam palme și lovituri, chiar și adolescentă fiind, ceea ce e și mai trist, pentru că eram la fel de înaltă ca tatăl meu care mă bătea” a dezvăluit fosta prezentatoare TV. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...