DANA RĂZBOIU, sexoasă şi emanând bogăţie, la clasa business, a plecat singurică în străinătate…

Publicat: 23/09/2016 | 00:00

Căsătorită din 2007 cu omul de publicitate Bogdan Enoiu, fosta vedetă de televiziune Dana Războiu trece prin momente cu adevărat speciale: arată din ce în ce mai bine brusc, extrem de atentă cum se îmbracă, sport continuu, maşină nouă, chestii care de obicei nu se întâmplă, aşa, din senin!

De curând Dana a apărut pe verdict.ro, site-ul nr. 1 de fashion review, stârnind reacţii şi comentarii pozitive. Un cititor ne-a trimis pe pont@cancan.ro câteva imagini cu sexoasa prezentatoare, care pleca, radiind, singură în străinătate. Evident la clasa business, ca orice soţie de bogătaş, cu un superb Hermes de 9.000 de euro, la braţ!

Dana Războiu, cu un Hermes de 9000 de euro la braţ şi cu bilet la clasa business, a plecat singurică în străinătate.
Dana Războiu, cu un Hermes de 9000 de euro la braţ şi cu bilet la clasa business, a plecat singurică în străinătate.

Dana (40 de ani) şi Enoiu (57 de ani) s-au căsătorit în 2007. În secret. Diferenţa de doar 17 ani nu i-a împiedicat cu nimic, ba poate chiar a fost un plus la început: el se bucura că şi-a luat nevastă tânără, iar ea că şi-a luat un bărbat cu experienţă, chibzuit, cu agoniseală. Au un băieţel tare reuşit care a fost crescut în cea mai mare parte a timpului de Enoiu, care s-a retras din business pentru a fi tătic cu normă întreagă. Dana nu a fost şi nu este foarte iubită de colaboratorii şi partenerii de afaceri ai lui, deoarece a pus stăpânire pe el, la propriu: “Nu este nevasta lui, este Şefa lui. Nu de puţine ori îi vorbeşte la un mod de nu-ţi vine să crezi. Iar el este un pisicuţ care miorlăie, e ceva cum rar vezi” povesteşte o persoană din apropierea cuplului. Acum, Dana s-a schimbat: a răsărit practic, emană sexualitate, radiază de fericire, de bine! Ceva se întâmplă. Cine deţine informaţii despre ce a făcut-o pe Dana Războiu atât de fericită să ne scrie la pont@cancan.ro!

Citește și...