Dezvăluirile unei cunoscute prezentatoare: ”Multe conflicte, certuri, violență în familie…” Ce și-a dorit atunci vedeta

Publicat: 25/03/2018 | 17:45
Dezvăluirile unei cunoscute prezentatoare: ”Multe conflicte, certuri, violență în familie…” Ce și-a dorit atunci vedeta

Cunoscuta prezentatoare TV Dana Războiu (42 de ani) a povestit  în premieră greutăţile din familie pe care le-a cunoscut când era adolescentă.  Ea a declarat că a trăitîntr-o familie tensionată, cu multe conflicte, cu multe certuri și cu violență

“Eu m-am desprins de părinţi şi de familia de origine. Odată plecată la Timişoara nu prea m-am mai întors în Arad, nu prea am mai ţinut legătura cu ei, vorbeam destul de rar, ceea ce e trist pentru părinţi, pentru că acum sunt şi eu părinte şi-mi dau seama.

Însă, pe de altă parte, copiii care realizează ceva în viaţă, copiii de succes nu sunt ăia care stau pe lângă părinţii lor, sunt ăia care se desprind de cuib, care pleacă de acasă, care încearcă teritorii noi, care explorează lumea şi se rup efectiv de părinţi. Eu mi-am dorit foarte mult să plec de acasă, am trăit într-o familie tensionată, cu multe conflicte, cu multe certuri, cu violenţă foarte multă, verbală şi chiar fizică.

Mi-am dorit foarte mult să plec de acasă, abia aşteptam să plec de acasă, să merg la facultate, nu mi-am dorit să rămân în acea familie, am fugit de familie. Şi am vrut să fiu pe picioarele mele. Tot timpul mi-am dorit să fiu independentă şi liberă, să nu depind de nimeni”, a povestit jurnalista într-un interviu pentru adevarul.ro.

 

Citește și...