Au „îngropat” securea războiului din familie şi… Andrei Tinu & soţia, sărutări criminale în public!

Publicat: 27/03/2017 | 20:42

E linişte şi pace din nou între femeile din viaţa lui Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu. Mama şi soţia acestuia au îngropat securea războiului şi acum fericirea domneşte din nou în căminul lor. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, a reuşit să-şi împace soţia şi mama, iar acum fericirea domneşte din nou în familia lor.

Andrei Tinu şi-a scos iubita la film
Andrei Tinu şi-a scos iubita la film

Dacă în urmă cu 10 luni, Emilia Iucinu se plângea că băiatul ei a uitat-o, iar nora a agresat-o, acum a dat totul uitării şi se bucură de timpul petrecut alături de nepoţii ei.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, i-a filmat pe Andrei Tinu şi pe soţia lui la film, într-un mall din Capitală. Blonda părea relaxată şi bine dispusă, fapt pentru care nu s-a sfiit să-l răsfeţe pe Andrei cu sărutări dulci chiar dacă se aflau în văzul tuturor, semn că cei mici se află pe mâini bune.

Emilia Iucinu a dat uitării scandalul cu nora şi se bucură din plin de momentele petrecute alături de nepoţii ei
Emilia Iucinu a dat uitării scandalul cu nora şi se bucură din plin de momentele petrecute alături de nepoţii ei

În timp ce ”porumbeii” petrec timp de calitate unul cu celălalt, cei mici probabil se află în grija bunicii care se mândreşte tare cu ei, semn că a şters cu buretele tot ce a fost urât între ea şi nora sa.

Iată ce spunea Emilia Iucinu despre nora sa în urmă cu 10 luni

„Am ajuns la capat de linie, trenul a tras pe dreapta, peronul este pustiu…ma uit in stanga, ma uit in dreapta…nu este nimeni! Unde s-a pierdut copilul meu? A, am uitat, nu mai este un copil, este un om matur, insurat si asteapta sa soseasca pe lume, al doilea copil. Nu inteleg de ce, copilul de ieri, maturul de azi a uitat de maicuta lui? Astazi, eu va intreb pe voi, asa o fi normalul acestor vremuri? Ce trebuie sa faca o mama cand nora ridica mana asupra ei? Ce trebuie sa faca baiatul cand mama lui este molestata? Mama, s-a aparat. Toata viata ei s-a aparat, s-a luptat pentru binele copilului…si copilul…acum matur, scolit, educat, cu pozitie sociala o priveste cu ochii goi si reci. Mai avem noi copii, mai au ei parinti? Nu, ei au doar mosteniri! Gara e pustie…adie un vant rece…ma uit in stanga, ma uit in dreapta…nimeni…sunt obosita…”, scria Emilia Iucinu înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea nepoţel, pe când apele nu erau prea limpezi în familia ei.

În urmă cu 10 luni, Emilia Iucinu îşi acuza nora că a bătut-o
În urmă cu 10 luni, Emilia Iucinu îşi acuza nora că a bătut-o

Citește și...