Iubita lui Dodel a jucat ”la dublu” în LOFT, iar noi avem dovada!

Publicat: 14/01/2019 | 23:21

Iubita lui Cristi Tănase a profitat că fotbalistul este în cantonament cu Girensunspor și a jucat ”la dublu” în LOFT.  Alexandra Damaschin s-a distrat intens alături de doi tineri, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dovada!

În urmă cu doar câteva zile, Girensunspor, din a doua ligă turcă, locul 13, a anunţat că a obţinut serviciile lui Cristian Tănase. Mijlocașul român a semnat un contract valabil pentru un sezon şi jumătate și a plecat, deja, alături de colegii săi, în stagiul de pregătire stabilit de antrenor.

(VEZI AICI: OMUL LUI GIGI BECALI A NEGOCIAT LA UN ŞPRIŢ ”REPATRIEREA” FOSTULUI CĂPITAN AL STELEI)

Foarte apropiată de unul dintre însoțitori

Alexandra Damaschin, iubita celui poreclit “Dodel”, a rămas la București. Unde își trăiește viața din plin, chiar dacă partenerul ei oficial nu este lângă ea. Mărturie în acest sens stau imaginile obține, recent, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Am întâlnit-o pe Alexandra Damaschin în LOFT, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală. Frumoasa brunetă nu era singură, ci alături de doi bărbați. Care nu au scăpat-o nicio clipă din ochi. Un tip cu cămașă albă a fost, însă, în mod special, foarte apropiat de iubita lui Dodel. Pe care nu a ezitat să o atingă atunci când a simțit nevoia să îi atragă atenția.

Au părăsit clubul pe o ieșire secundară

Implicată într-o relație de peste patru ani cu Cristi Tănase, Alexandra Damaschin a realizat, probabil, într-un final, că nu ar fi indicat să se afișeze cu alți bărbați în afara fotbalistului de la Girensunspor.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRUL DODEL & BRIGADA AU ”FĂCUT-O” CA PE VREMURI)

Astfel că tânăra și cei doi masculi care i-au ținut de urât în LOFT s-au retras, urgent, la garderobă. Și-au luat gecile și s-au făcut nevăzuți. Nu pe intrarea principală, ci pe una adiacentă. Rămâne de văzut cum va reacționa Cristian Tănase când va afla cum s-a distrat Alexandra în lipsa lui.

Istoria relației cu Dodel

Alexandra Damaschin și Cristi Tănase au fost împreună, pentru prima dată, până în 2011. Relația s-a întrerupt după ce mijlocașul ar fi aflat că bruneta l-ar fi „tradus”. Și nu cu oricine, ci cu un alt fotbalist, Alex Pițurcă, fost jucător al Craiovei și al Stelei și, totodată, fiul ex-selecționerului României, Victor Pițurcă.

Dodel a decis, totuși, să mai dea o șansă relației. Au început o nouă poveste de dragoste, la finalul lui 2014. Iar de atunci sunt, oficial, împreună. (NU RATA: CRISTI TANASE, CU OCHII UMFLATI LA SPITAL)

Cine este Alexandra Damaschin

Alexandra Damaschin este un nume cunoscut în modelingul din România. Posesoare a unor mărimi care sfidează perfecțiunea, 90-61-91, tânăra de 30 de ani a terminat Arhitectura. În CV-ul ei se găsesc realizări spectaculoase… în plan sentimental.

În afară de Cristi Tănase și Alex Pițurcă, bruneta ar fi trecut în revistă mai mulți băieți de bani gata din București, printre ei remarcându-se Laurențiu, moștenitorul imperiului Niro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...