VIDEO EXCLUSIV. Omul lui Gigi Becali a negociat la un şpriţ ”repatrierea” fostului căpitan al Stelei! La cina secretă au luat parte şi alţi trei fotbalişti, printre care şi unul de la Galatasaray

Publicat: 06/01/2018 | 00:00

La câteva zile după trecerea în noul an, mai mulţi foşti stelişti s-au reunit la un şpriţ scurt, alături de soţii sau iubite, unde au mai depănat amintiri de pe vremea când cu toţii apărau culorile aceleiaşi echipe. Doar că printre ei s-a aflat şi mâna dreaptă a lui Gigi Becali, Marius Ianuli, care, se pare, ar fi fost trimis chiar de finanţator pentru a "repatria" unul dintre fotbalişti. Sau chiar doi! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă variantele luate în calcul de patronul FCSB, dar şi cum a decurs negocierea la şpriţ. (VEZI AICI: Mânache ţine aproape de un cunoscut fost stelist! El e ”rezerva” lui Dică la FCSB! Imaginile care demonstrează planul lui Becali)

Titlul cam fuge înspre Ardeal, deşi nici măcar în play-off nu s-a intrat, iar Gigi Becali şi-a dat seama că riscă să piardă al treilea campionat consecutiv. După ce a tunat că echipa lui nu are adversar, timpul i-a demonstrat contrariul, iar Gigi şi-a îndreptat vorbele şi a recunoscut că echipa lui Dan Petrescu, CFR Cluj, este pericolul iminent în calea ”fericirii” lui. (CITEŞTE ŞI: Drama neştiută prin care trece Dan Petrescu! Mama lui are afecţiuni grave la nivelul ochilor)

Dar Gigi nu-i omul care să se resemneze, nu stă cu mâinile în sân, mai ales că pare a fi singurul patron de club care aruncă milioane de euro pentru transferuri. Aşa că şi-a făcut lista de iarnă şi în care-şi pune speranţele că va aduce plusul calitativ necesar câştigării campionatului. Denis Alibec nu e deloc în apele lui, şi de ceva vreme chiar, astfel că e nevoie de un înlocuitor cu capul limpede, pe profilul mijlocaşului ofensiv adus de la Astra.

„Ţinta” Tănase, cină cu suc de portocale

La fix a venit, astfel, marea întâlnire a foştilor stelişti, la un restaurant cunoscut din Capitală. La fix pentru Gigi Becali. A aflat că acolo Cristi Tănase şi Iasmin Latovlevici, dar şi alţi foşti stelişti, îşi vor da întâlnire şi l-a trimis pe ”Mânache”, mâna sa dreaptă, să negocieze repatrierea unuia dintre ei. Ţinta trasată ar fi, potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Cristi Tănase, mijlocaşul care a făcut istorie câţiva ani, în tricoul actualei FCSB.

Puţin după ora 20:00, Cristi Tănase, Iasmin Latovlevici, Cornel Râpă, dar şi actualul jucător al FCSB Alex Bourceanu s-au strâns în faţa restaurantului, alături de consoarte. A apărut şi Marius Ianuli, team-managerul de la FCSB. Au intrat în local şi au început să comande. S-a băut vin, singurul care a ”refuzat” oferta fiind Cristi Tănase. El s-a atins doar de sucul de portocale. Parcă a ştiut că atenţia celui poreclit Mânache este aţintită asupra lui. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Au ratat ”naţionala” pentru meciurile cu Turcia şi Olanda şi… Dodel şi Motanu au plecat cu picioarele împleticite din LOFT, la 4 dimineaţa! Fostul coleg de la Steaua, Raul Rusescu, le-a ţinut companie, dar…)

A dat bine la imagine, dar oricum Gigi îl alesese! A auzit propunerea, dar nu a dat un răspuns. E bine acum pentru el la Karabukspor, greu de crezut că s-ar întoarce la FCSB, chiar dacă a fost rampa de lansare pentru el.

Latovlevici, a doua încercare

Iasmin Latovlevici ar fi a doua încercare a lui Gigi. A făcut meciuri memorabile la FCSB, a dat goluri antologice, între ele, cel cu Ajax, de la Bucureşti. Plus că la Galatasaray, unde evoluează acum, numai bine nu-i este. Abia a scăpat de furia suporterilor, care l-au huiduit incredibil în urmă cu o lună, în timp ce era schimbat de antrenor. Apele s-au mai liniştit pentru el, dar un FCSB i-ar veni acum ca o mănuşă. Rămâne de văzut…

Şpriţul? Da, oamenii s-au distrat, aveau şi motive, o reîntâlnire, amintiri, povestiri, bune, rele… Consoartele, mai fumătoare, aşa, au tremurat în câteva rânduri. Au ieşit în grup să bage câte o ”pipă”… După câteva ore s-a spart petrecerea. Bourceanu, în cârje, după o intervenţie chirurgicală pe care a suferit-o, a ieşit primul. L-au urmat doamnele, apoi ceilalţi fotbalişti. Au mai discutat una-alta în parcarea din faţa restaurantului, apoi fiecare şi-a văzut de viaţa lui. Unii au plecat cu taxiul, alţii, cu propriile maşini. (CITEŞTE ŞI: Reghe a ajuns la mâna lui “Mânache”! Totul a fost filmat într-o parcare, după miezul nopţii, iar Prodanca şi Meme au fost martori!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(I.D.)

Citește și...