Sexy-patroneasa Medlife e de neoprit! A schimbat Bentley-ul de un sfert de milion cu un Lamborghini Urus de 350.000 €!

Publicat: 14/01/2019 | 23:20

Maya Marcu este o prezență care întoarce privirile de fiecare dată când iese pe stradă. Și asta pentru că este o femeie atrăgătoare, se îmbracă de nota 10 și are multă prestanță. În plus, e milionară în euro. Zilele trecute, cea supranumită ”Sexy-patroneasa Medlife” a făcut din nou senzație pe străzile din București. Soţia preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, și-a schimbat Bentley-ul de un sfert de million cu un Lamborghini Urus de 350.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ”COCA COLA” DIVORȚEAZĂ DE CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o în traficul din Capitală pe ”Sexy-patroneasa Medlife”. De la ultima apariție, Maya Marcu și-a schimbat Bentley-ul de un sfert de milion de euro cu o altă veritabilă bijuterie pe patru roți, demnă de toată atenția.

O nouă apariție de senzație

Răvășitoarea femeie de afaceri a apărut la volanul unui Lamborghini Urus, evaluat la aproximativ 350.000 de euro. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI I-A DESCHIS PROCES UNEI POLITICIANE PENTRU NICI… 500 DE EURO!)

Maya Marcu a apărut la volanul unui Lamborghini Urus

După ce a parcat bolidul de lux, Maya Marcu a uimit încă o dată, în momentul în care a coborât din Urus. Îmbrăcată în ton cu vremea de afară – o pereche de pantaloni mulați care îi puneau în evidență fizicul de invidiat și o blană lungă – Maya etala o formă de zile mari. După ce și-a luat din mașină geanta cu echipamentul sportiv, ”Sexy-patroneasa Medlife” s-a îndreptat, foarte hotărâtă, către sala de fitness. (VEZI ȘI: AM FILMAT-O PE DANIELA CRUDU CU FAȚA ”ÎN RENOVĂRI”!)

Maya Marcu, apariție de zile mari pe străzile Capitalei

Maya Marcu, director de marketing la MedLife

Maya Marcu nu este doar soţia preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, ci şi directoarea de marketing a celebrei companii care oferă servicii medicale. De altfel, MedLife s-a dezvoltat ca afacere de familie, compania fiind fondată de Mihaela Cristescu. Ulterior, la creşterea afacerii au contribuit şi fiii acesteia, Mihail şi Nicolae. Mihail este, de altfel, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife şi a fost inclus în „Top 100 cei mai admiraţi CEO din România”, realizat de Business Magazin. (NU RATA, AICI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A LUI MIHAI (EX-AKCENT)!)

Cifrele anunţate recent de MedLife sunt impresionante, iar Maya Marcu, director de marketing al companiei, cu siguranţă a contribuit şi ea la succesul afacerii, având în vedere eleganţa ei şi imaginea impecabilă pe care o are. Furnizorul de servicii medicale a raportat, pentru primele nouă luni din 2018, afaceri la nivel de grup de 579,3 milioane lei, în creştere cu 26% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, şi un profit mai mare cu 33,6%, de 12,7 milioane lei. (VEZI ȘI: CU CE SE OCUPĂ RALUCA SILEA, IUBITA LUI VICTOR SLAV)

Povestea de succes a MedLife

Renumit medic pediatru, Mihaela Marcu Cristescu a fondat MedLife în 1996, după ce a renunţat la policlinica de stat în care lucra. „Mama MedLife” a dus business-ul pe care l-a pornit de la zero la o cifră de afaceri ce a depăşit 100 de milioane de euro! La cei 75 de ani ai săi, doamna Mihaela încă mai conduce business-ul, fiind ajutată de către cei doi fii, Mihail şi Nicolae. Afacerea a căpătat proporţii nebănuite, pe care cel mai probabil nici doamna Mihaela nu şi le-a imaginat atunci când a pătruns în mediul privat.(CITEȘTE ȘI: APARIȚIE DE SENZAȚIE A SEXY-PATRONESEI DE LA MEDLIFE! BENTAYGA, CHANEL ȘI…)

Povestea de succes a MedLife a început cu un singur cabinet de pediatrie, un secretariat şi alte două cabinete care erau doar mobilate, nefiind la acea vreme nici măcar medici suficienţi pentru afacerea abia pornită. În MedLife există un adevărat cult pentru cea care a înfiinţat compania. Fotografiile cu Mihaela Cristescu sunt expuse inclusiv la recepţia spitalului, angajaţii fiind foarte mândri de „Mama MedLife”.(NU RATA, AICI: „REGINA MILIONĂREASĂ A SELFIURILOR” LA SHOPPING)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...