S-au sărutat în rafală în timp ce credeau că nu-i observă nimeni!

Publicat: 30/01/2019 | 23:03

De când a aflat că va aduce pe lume un băiețel, ”Vecina” de la ”Neatza” nu își mai încape în piele de fericire. Flavia Mihăşan urmează să devină mămică la începutul acestei veri, iar bucuria este pe măsură. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante cu vedeta Antenei 1 și partenerul ei de viață. Colega de platou a matinalilor Răzvan&Dani e super-amorezată de tatăl viitorului ei fiu. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL A DAT BUZNA ÎN CLUB LA 3 DIMINEAȚA PESTE CUNOSCUTA PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Flavia Mihășan, colega de platou a lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil, în timp ce pleca de la studioul în care se filmează cunoscuta emisiune de la Antenă. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” ȘI-A SUFOCAT IUBITUL ÎN LOFT)

După ce și-a așteptat iubitul în mașină, preț de câteva minute, Flavia a trecut pe locul din dreapta, lăsându-l pe Marius Moldovan la volan. Cei doi s-au îndreptat apoi spre un renumit centru comercial din partea de nord a Capitalei.

Flavia își așteaptă iubitul

Pe tot parcursul drumului către mall, Flavia și-a asaltat, pur și simplu, iubitul cu gesturi tandre. Vedeta de la Antenă demonstrează că e super-amorezată de tatăl viitorului ei fiu.  Între două semafoare, atunci când credeau că nu-i observă nimeni, Marius si Flavia s-au sărutat în rafală.

Flavia și Marius s-au sărutat în rafală în timp ce credeau că nu-i observă nimeni!

De când au primit marea veste, cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată, iar bucuria se observă clar pe chipul lor.

Imediat ce au ajuns în zona Băneasa, viitorii părinți s-au îndreptat spre una dintre cafenelele din mall, unde s-au întâlnit cu o domnișoară cu care au stat la discuții mai bine de o oră. (NU RATA, AICI: CANCAN.RO ESTE LIDERUL ABSOLUT AL PRESEI ONLINE DIN ROMÂNIA!)

Flavia și iubitul ei Marius Moldovan, la mall

Planuri despre botez

Flavia Mihăşan urmează să devină mamă pentru prima dată. Vedeta nu vrea să fie luată pe nepregătite, aşa că se informează. Vrea detalii despre lucrurile cu care se va „confrunta” imediat după ce o să nască.(NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE HANNELORE & BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”)

„Noi putem să facem botezul la tine la restaurant (n.r. la Dani Oţil). Eu am rămas în urmă cu…. Nu plătesc nimic! (…) Dacă e facem botezul la tine (n.r. Răzvan) şi nunta la tine (n.r. Dani)”, a spus Flavia Mihăşan.

Cine este Marius Moldovan,  iubitul Flaviei

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent, Marius Moldovan lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal. (CITEȘTE ȘI: BOSSUL GARANTI BANK FACE O SUPER-PROPAGANDĂ ROMÂNIEI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...