Adevărul despre divorțul dintre Hannelore & Bogdan de la „Insula iubirii”: ”S-au certat rău după ce…”

Publicat: 29/01/2019 | 22:47

Noua telenovelă de la “Insula Iubirii” continuă cu un episod incendiar. O apropiată a foștilor concurenți Hannelore și Bogdan ne-a făcut declarații exclusive despre divorțul acestora. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă adevăratul motiv pentru care ex-concurenții reality-show-ului de la Antenă au decis să se despartă. (CITEȘTE ȘI: PLĂTITORUL A COMANDAT CINCI STICLE DE ARMAND DE BRIGNAC, APOI… A LUAT-O ”LA PACHET” PE CRUDUȚA!)

Dezvăluirile apropiatei cuplului aruncă o nouă lumină asupra poveștii de dragoste dintre Hannelore și Bogdan.

„S-au certat rău și el a plecat din casa ei”

”Au stabilit să salveze relația prin căsătorie. Și a zis el că dacă, în perioada căsătoriei, indiferent câți ani de căsnicie vor avea, se va menționa ceva din trecut, se vor aduce reproșurile în discuție legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnișoară, cea menționată și la «Insula Iubirii», atunci se vor despărți… (NU RATA, AICI: FILMĂRI NECENZURATE CU ”RĂZBOINICA” DE LA EXATLON)

Evident că aceste lucruri nu s-au uitat și s-au readus în discuție. S-au certat rău și el a plecat din casa ei. La scurt timp, a cunoscut-o pe tânăra de la Târgu Mureș de care s-a îndrăgostit nebunește”, a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, apropiata celor doi.

A ieșit la iveală adevărul despre divorțul dintre Hannelore & Bogdan de la „Insula iubirii

Hannelore a recunoscut că a „comis-o” cu ispita Andi

La scurt timp după despărțirea dintre Hannelore și Bogdan, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor detalii uluitoare. Potrivit unor informații care au venit pe celebra adresă pont@cancan.ro, controversata concurentă de la ”Insula Iubirii” a recunoscut că a ”comis-o” cu ispita Andi.

Astfel, pe 12 ianuarie, după ce Hannelore a participat la o prezentare de rochii de mireasă la un renumit centru de afaceri din Timișoara, acolo unde a fost și Andi, cei doi se pare că au înnoptat împreună în locuința blondinei. După o noapte, cel mai probabil, fierbinte, Hannelore nu ar fi putut să țină acest lucru doar pentru ea și i-ar fi mărturisit totul unei prietene. (DETALII AICI)

Bogdan de la ”Insula Iubirii” și noua lui iubită

Bogdan, ”vrăjit” de noua iubită

Imediat după ce a decis să pună capăt mariajului cu Hannelore, Bogdan nu ar fi stat prea mult pe gânduri și și-ar fi refăcut viața. Potrivit informațiilor pe care le-am primit, Bogdan a fost fermecat de frumusețea pură a unei tinere șatene, Alexandra pe numele ei. Din imaginile care au ajuns în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, se vede că Bogdan este foarte apropiat de noua lui iubită. Recent, cei doi nu au ezitat să imortalizeze un moment din viața lor și au stat îmbrățișați, în timp ce zâmbeau larg în fața obiectivului camerei.

”De când are o relație cu Alexandra, Bogdan merge foarte des la Târgu Mureș. E îndrăgostit până peste cap și din această cauză bate drumul Timișoara – Târgu Mureș în fiecare săptămână”, ne-a mărturisit un apropiat al fostului concurent de la “Insula Iubirii”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...