Plătitorul a comandat cinci sticle de Armand de Brignac, apoi… A luat-o ”la pachet” pe Cruduța!

Publicat: 28/01/2019 | 23:02

Daniela Crudu este, fără doar și poate, o prezență care atrage atenția la petrecerile cu ștaif  organizate în cluburile de fițe din Capitală. La cel mai recent mega-party la care a participat vedeta, în LOFT, un plătitor a revărsat râuri de șampanie, iar apoi a luat-o ”la pachet” pe fosta asistentă TV. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DĂNCILĂ S-A MUTAT ÎN FOSTA CASĂ A ”FIULUI SECRET” AL LUI ION ILIESCU, ÎNTRE BĂSESCU ȘI IOHANNIS!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Cruduța, în cel mai renumit club din București, LOFT, acolo unde vedeta a ales să se distreze alături de un ”plătitor calificat”.(NU RATA, AICI: PARTENERI DANSÂND GOI ÎN FAȚA FAMILIEI ȘI PRIETENILOR! UN COPIL MIC A FOST DE FAȚĂ…)

Se pare că fosta asistentă TV s-a reorientat la scurt timp după ce a bifat una dintre cele mai scurte relații din showbiz, cea pe care a avut-o cu Gabriel Oprea Jr.

Companionul Cruduței a comandat cinci șampanii Armand de Brignac

Companionul Cruduței, un străin care nu are deloc arici la buzunar, s-a numărat printre ”plătitorii calificați” de la LOFT. În seara cu pricina, bărbatul alături de care s-a distrat fosta asistentă TV a comandat cinci sticle de Armand de Brignac. (NU RATA, AICI: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI PUȘTI DIN ROMÂNIA A FUGIT DINTR-UN CLUB FAIMOS FĂRĂ SĂ ACHITE NOTA DE PLATĂ)

Daniela Crudu s-a distrat alături de un ”plătitor calificat” la LOFT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu s-a ferit să-și arate afecțiunea față de bărbatul în compania căruia a petrecut până-n zorii zilei la LOFT. Nu de puține ori, sexy-bruneta și partenerul ei au fost protagoniștii unor momente tandre. Ba chiar, când petrecerea era în toi, Cruduța, fără să țină cont de ochii curioșilor din jur, l-a sărutat cu pasiune pe companionul ei.

Ajutată să urce în taxi

După o seară de pomină, care a fost stropită din plin cu șampanie scumpă, Daniela Crudu a părăsit localul cu un mers nu foarte sigur. Fosta asistentă TV a fost ajutată de un bărbat să ajungă la un taxi care o aștepta în fața clubului. După ce a reușit să se urce pe bancheta din spate alături de partenerul ei, taxiul a demarat în trombă. (NU RATA, AICI: DECLARAȚII RĂVĂȘITOARE DE LA O APROPIATĂ A IOANEI CONDEA)

Danila Crudu a părăsit Loftul destul de răvășită

Relație de două zile cu fiul fostului ministru de Interne

Poate cea mai scurtă relație din showbiz a fost aceea dintre Daniela Crudu și Gabriel Oprea Junior, nimeni altul decât fiul fostului ministru al Afacerilor Interne. Relația a durat doar două zile și s-a soldat cu o masă la un restaurant din Capitală. Amicii celor doi şi-au dat seama că Daniela Crudu l-a părăsit pe fiul lui Gabriel Oprea, după o postare pe pagina de socializare. (DETALII AICI)

„Cele mai frumoase zâmbete i le datorez ei”, postase fiul fostului ministru de Interne, care părea îndrăgostit de noua sa cucerire. „Vă stă bine împreună”, a adăugat un amic al tânărului, iar tatăl lui Gabriel Jr a dat un like pozei care apăruse şi pe pagina Cruduţei.

Cine cunoaște detalii despre acest subiect sau despre protagoniști este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...