Viorica Dăncilă s-a mutat în fosta casă a ”fiului secret” al lui Ion Iliescu, între Băsescu și Iohannis!

Publicat: 28/01/2019 | 05:05

Viorica Dăncilă s-a mutat în fosta casă a ”fiului secret” al lui Ion Iliescu, Bujor Sion. Premierul României este, acum, vecină cu Traian Băsescu și Klaus Iohannis, fostul și, respectiv, actualul președinte al țării. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră, imagini cu noua locuință a cunoscutei politiciene.

(VEZI AICI: Ce relație are soacra Viorica Dăncilă cu nora ei)

În urmă cu aproximativ un an, Klaus Iohannis a învestit-o pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier. La momentul respectiv, președintele României nu lua în calcul, probabil, că peste doar câteva luni avea să fie vecin, în cartierul Primăverii, cu celebrul lider din PSD.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Viorica Dăncilă a primit de la stat o superbă vilă, în zona milionarilor, unde să locuiască pe durata mandatului de premier. Casa i-a fost, deja, repartizată, iar acum se află în renovare. Pentru a fi sigură că lucrurile merg ca la carte, şefa Executivului și-a trimis șoferul în inspecție, pentru a vedea în ce stadiu se află lucrările. Situația s-a repetat în ultimele zile.

Vila are o suprafață locuibilă de 148 de metri pătrați

Bărbatul a ajuns în zona cu pricina la volanul unui impunător BMW X5, de altfel mașina Vioricăi Dăncilă. Nu s-a dus singur la vilă, ci însoțit de o femeie, probabil o persoană de încredere a premierului României. Au zăbovit la fața locului câteva minute, după care cei doi au urcat în mașină și au plecat. Probabil s-au întâlnit cu șefa lor pentru a-i da raportul.

Când renovarea se va finaliza, Viorica Dăncilă ar urma să se mute în vila din Cartierul Primăverii. Și, astfel, va fi vecină cu Traian Băsescu și Klaus Iohannis! Două nume cu mare greutate, dacă ținem cont că primul a fost președintele țării timp de zece ani, iar cel de-al doilea este actualul număr 1 din stat.

(CITEȘTE ȘI: JEAN-CLAUDE JUNCKER, GEST MITOCĂNESC FAȚĂ DE PREMIERUL ROMÂNIEI)

Vila cu etaj are o suprafață locuibilă de 148 de metri pătrați, dar și o grădină de 1.300 de metri pătrați. Imobilul de două etaje dispune, printre altele, de pivniță, saună și o anexă.

”Fiul secret” al lui Ion Iliescu a fost evacuat!

De precizat că în vila în care ar urma să se mute Viorica Dăncilă a locuit, pentru o bună perioadă, Bujor Sion, “copilul de suflet” al lui Ion Iliescu. Însă, pentru că nu și-a plătit chiria la stat, ”fiului secret” al ex-președintelui României și soția sa, actrița Ioana Pavelescu, au fost evacuați din somptuoasa casă.

(NU RATA: IULIA ALBU, DESPRE VIORICA DĂNCILĂ, DUPĂ APARIȚIA DE LA SFINȚIREA CATEDRALEI)

Părinții creatoarei de modă Maria Marinescu au fost dați afară din luxosul imobil din cartierul Primăverii, în care locuiau din anul 1990. Mihai Bujor Sion, copilul adoptiv al lui Ion Iliescu, și soția lui, actrița Ioana Pavelescu, au pierdut procesul cu Regia Autonomă “Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS).

În anul 2009, Regia Autonomă i-a dat în judecată pentru că au refuzat să-și mai achite chiria, cerând în instanță rezilierea contractului și evacuarea celor doi din imobil. Până în anul 2008, soții Sion, ca și multe alte persoane importante care locuiau în imobilele administrate de RA-APPS, plătiseră o sumă modică pentru casa din Primăverii. Statul a majorat, însă, cuantumul chiriei, care a ajuns la 5.200 de euro pe lună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...