Parteneri dansând goi în fața familiei și prietenilor! Un copil mic a fost de față…

Publicat: 28/01/2019 | 11:46

Un videoclip de-a dreptul bulversant a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce un bărbat și o femeie, complet goi, dansează pe manele, în fața familiei și prietenilor, printre care și un copil mic. Potrivit imaginilor, protagoniștii se află în stare de ebrietate și s-au  hotărât să ofere un spectacol demn de filmele pentru adulți. (NU RATA, AICI: DANSATOAREA PREFERATĂ A MANELIȘTILOR, FĂRĂ SUTIEN ŞI FĂRĂ CHILOŢEI LA O PETRECERE CU ȘTAIF)

Totul s-a petrecut într-o comună din România! După câteva pahare, cei mai curajoși dintre cei prezenți la petrecere s-au dezbrăcat complet de haine, dar și de inhibiții, și au început să se unduiască pe maneaua ”Patru nopți și patru zile”. Nu a contat că era de față și un copil mic, care stătea în brațele mamei și privea la cei doi.

Parteneri dansând goi în fața familiei și prietenilor, printre care și un copil mic

O să facem sex, da?”, spune bărbatul celor prezenți în cameră, la care bărbatul care îi filma și se amuza pe seama lor, îi încuraja să meargă mult mai departe scenele erotice: “Așa, Mihai, ia-o tare! Ia-o de puță, mă! Dă-i și o limbă pe țâțe”. (CITEȘTE ȘI: A DAT O PETRECERE PE CINSTE LA EA ACASA, INSA CE A URMAT A DEVENIT VIRAL)

La un moment dat, bărbatul are o tentativă și se îndreaptă către scaunul unde are hainele, semn că vrea să se îmbrace, însă femeia l-a tras înapoi și a continuat cu gesturile indecente. Deși scena a fost filmată doar câteva minute, probabil a durat și după ce a fost oprită camera de filmat.

Cine cunoaște detalii despre acest subiect sau despre protagoniști este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...