Acasă » Cancan » Laura Cosoi și Geanina Ilieș, amăgite, Ioana Ginghină, OUT direct! Din culisele proiectului pe bani grei care a fost ”radiat” de la Antenă!

Laura Cosoi și Geanina Ilieș, amăgite, Ioana Ginghină, OUT direct! Din culisele proiectului pe bani grei care a fost ”radiat” de la Antenă!

De: Beatrice Dumitru 09/05/2024 | 23:40

În urmă cu câteva luni, Laura Cosoi și Geanina Ilieș anunțau cu surle și trâmbițe că se reîntorc pe micul ecran, amândouă la Antena Stars. Socoteala inițială n-a fost însă așa cum au făcut-o ele să pară, iar proiectele primite ar fi fost doar de… consolare, după ce producătorii ar fi vrut să renunțe la ele de tot! Așa a pățit Ioana Ginghină însă, iar CANCAN.RO are toate detaliile!

Anul trecut, în octombrie, Elena Savu Răchiţeanu a preluat funcţia de Head of Channel Antena Stars, ocupată până la acel moment de Cristian Ionescu, așa că lucrurile s-au schimbat destul de mult în Antena Stars. Sau cel puțin așa s-ar fi dorit! Din prima clipă în care a preluat frâiele televiziunii, Elena Savu Răchițeanu ar fi vrut să facă schimbări majore, să renunțe la vechile proiecte și să implementeze idei noi. Una dintre aceste mari idei ar fi fost o emisiune cu patru prezentatoare, un proiect cu, despre și pentru femei!

(VEZI ȘI: ESTE INFORMAȚIA MOMENTULUI: S-A PRODUS ÎMPĂCAREA ISTORICĂ DINTRE MǍDǍLIN IONESCU ȘI POSTUL TV DE LA CARE A PLECAT CU SCANDAL. A SEMNAT CONTRACTUL CU ANTENA!)

Ilieș, Ginghină și Cosoi, întoarse pe toate părțile de șefii indeciși

Șefii au întors situația pe toate părțile, au făcut mare brainstorming și au decis că vor încerca acest nou proiect cu trei mari vedete autohtone: Geanina Ilieș, Laura Cosoi, Ioana Ginghina și, nu înțelegem exact de ce, cu o fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, pe nume Jasmine Saraj. În emisiune, cele patru ar fi trebuit să prezinte și să dezbată tot felul de subiecte din sfera mondenă și nu numai. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, însă!

Geanina s-a ales cu cel mai tare proiect dintre cele trei dive, prezintă un jurnal de știri, zi de zi. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Cele 3 vedete și fosta concurentă au fost chiar și chemate la probe în studio, li s-au dat subiecte de discutat, situații de interpretat, totul pentru a vedea cum se descurcă și cum rezonează împreună viitoarele prezentatoare. Toate probele din studio ar fi fost și filmate, pentru ca șefii să poată viziona ulterior de mai multe ori prestația celor patru. Din păcate însă, pare-se, la vizionări, șefii au concluzionat că fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil!” n-ar fi făcut purici mulți la proba susținută, așa că ea ar fi picat prima din schemă. Sursele spun că tânără n-ar fi știut cum să țină pasul cu discuțiile, așa că sus-pușii n-ar fi fost mulțumiți de figura făcută și ar fi eliminat-o în secunda doi. Și nu doar pe ea, din nefericire!

Salariile promise celor trei dive rămase s-ar fi dus pe Apa Sâmbetei

În ”cărți” ar fi rămas apoi Laura Cosoi, Geanina Ilieș și Ioana Ginghină cărora producătorii le-ar fi promis niște salarii fooooarte mari. Cele trei ar fi fost extrem de mulțumite de bugetele propuse, așa că ar mai fi rămas doar un pas până la semnarea contractelor și lansarea emisiunii. Pe ultima sută de metri însă, șefii și-ar fi recalculat finanțele și ar fi constatat că au promis… degeaba! Aparent, televiziunea nu putea susține cele trei salarii promise divelor, așa că producătorii au fost nevoiți să-și ia vorba înapoi! Și nu numai! Hmmm, puțini cam neserioși, nu?!

Actrița s-a mulțumit și cu o singură emisiune pe săptămână. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

În timp ce Laurei Cosoi i-au oferit, în schimb, o emisiune despre vacanțe, difuzată doar o zi pe săptămână, iar Geaninei Ilieș un jurnal de știri, Ioanei Ginghină i-au zis ”adio” defintiv! Destul de urât, ținând cont că erau la un pas să semneze un contract serios cu ea, iar actrița, probabil, și-a făcut speranțe mari! O dezamăgire totală, am putea spune!

Laura și Geanina au acceptat, de voie, de nevoie, proiectele cu care ar fi fost ”păcălite”, dar și niște salarii mai micuțe, bineînțeles! Până una alta, ele măcar au primit ceva! Tot este mai bine decât deloc, așa cum a pățit Ioana Ginghină, care ar fi fost eliminată fără să i se ofere nicio altă alternativă! Din fericire, soarele a răsărit și pe strada Ioanei, iar acum are tot felul de apariții în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Schimbările din Antena Stars nu s-ar fi oprit aici, spun sursele, căci șefii pun la cale și alte idei ”mărețe”! Să sperăm că pe acestea chiar le vor implementa până la final și nu se vor mai suci în ultima clipă din cauza salariilor pe care nu și le pot permite. Până una alta, așteptăm cu sufletul la gură să-l revedem și pe Mădălin Ionescu pe micul ecran. Așa cum v-am dezvăluit AICI, prezentatorul va avea și el o emisiune pe Antena Stars.

(NU RATA: TRAUMELE PRIN CARE A TRECUT IOANA GINGHINĂ. ACTRIȚA A DEZVĂLUIT DETALII DUREROASE DESPRE PIERDEREA SARCINII LA CINCI LUNI)

Din păcate pentru ea, producătorii au renunțat la Ioana Ginghină definitiv. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de împliniți luna viitoare
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Peste 30 de stele de pe cer poartă numele acestui oraș din România! Puțină lume știe acest detaliu
Peste 30 de stele de pe cer poartă numele acestui oraș din România! Puțină lume...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după audierea la Parchet
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a lăudat că a ucis cel puțin 35 de oameni
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a...
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de lege
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Breaking news despre Florin Piersic!
Breaking news despre Florin Piersic!
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Meseria cu salarii ca-n IT de care românii se feresc. Antreprenorii caută cu disperare angajați:
Meseria cu salarii ca-n IT de care românii se feresc. Antreprenorii caută cu disperare angajați:...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care...
Ungaria, sprijin total PENTRU ROMÂNIA. Decizia total neașteptată a fost luată DIRECT la Budapesta
Ungaria, sprijin total PENTRU ROMÂNIA. Decizia total neașteptată a fost luată DIRECT la Budapesta
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau!...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
BREAKING: Preşedintele iranian Ebrahim Raisi a murit în urma prăbuşirii elicopterului. Nu au fost găsiţi supravieţuitori la locul prăbuşirii. Oficial iranian: Elicopterul a „ars complet”
BREAKING: Preşedintele iranian Ebrahim Raisi a murit în urma prăbuşirii elicopterului. Nu au fost găsiţi...
GHEORGHE DINCĂ a primit vestea chiar acum. Decizia luată în dosarul CARACAL
GHEORGHE DINCĂ a primit vestea chiar acum. Decizia luată în dosarul CARACAL
Un celebru cuplu din România se iubea pe furiș. El își înșela partenera
Un celebru cuplu din România se iubea pe furiș. El își înșela partenera
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut pe jos” / Mama fetei nu știa de relație
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și Ionela se pregăteau să se căsătorească peste câteva zile
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat...
La ce program să nu speli niciodată prosoapele. Greșeala care îți poate distruge mașina de spălat
La ce program să nu speli niciodată prosoapele. Greșeala care îți poate distruge mașina de...
Trucul folosit de femeile din Egipt pentru un ten perfect. Așa scăpau de riduri
Trucul folosit de femeile din Egipt pentru un ten perfect. Așa scăpau de riduri
×