Soțul a dat buzna în club la 3 dimineața peste cunoscuta prezentatoare de la Antenă!

Publicat: 29/01/2019 | 22:47

Una dintre cele mai sexy prezentatoare de la Antenă a fost protagonista unor momente uluitoare, zilele trecute. După ce i-a dat ultimatum prin telefon să vină acasă, soțul vedetei a dat buzna în clubul în care aceasta petrecea alături de prietenii ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini de senzație. (CITEȘTE ȘI: PLĂTITORUL A COMANDAT CINCI STICLE DE ARMAND DE BRIGNAC, APOI… A LUAT-O ”LA PACHET” PE CRUDUȚA!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a asistat la scene incredibile în prim-planul cărora s-a aflat sexy-prezentatoarea Ramona Olaru. (NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA DE LA ANTENĂ SE DESCURCĂ! SCHIMBĂ MAȘINILE ÎN FUNCȚIE DE SEZON)

După ce a petrecut împreună cu partenerul ei de viață și câțiva prieteni, într-un local de lux din zona Floreasca, mai exact la Mozzafiato, în jurul orei 23.30, vedeta de la Antena 1 a ales să schimbe locul de distracție. Din câte se pare, decizia blondinei nu a fost pe placul soțului ei, care a insistat să pună capăt petrecerii și să se retragă în propria locuință. Motiv pentru care între cei doi s-a iscat un mic conflict.

Distracția a continuat

După ce s-au contrat pe această temă, preț de câteva minute, Bogdan, soțul vedetei, a hotărât să se retragă spre casă, iar prezentatoarea TV a continuat petrecerea împreună cu prietena ei și un bărbat, în cel mai exclusivist club din București, NUBA. (NU RATA, AICI: FILMĂRI NECENZURATE CU ”RĂZBOINICA” DE LA EXATLON)

Ramona Olaru pleacă de la Mozzafiato împreună cu prietena ei

Cu toate că au plecat separați, spre destinații diferite, disputa celor doi a continuat prin intermediul mesajelor. Potrivit surselor noastre, deranjat de atitudinea soției sale, Bogdan, partenerul de viață al vedetei de la Antena 1, i-ar fi dat acesteia „ultimatum” să vină acasă.

Se pare că s-a lovit însă de încăpățânarea soției, care a dorit cu orice preț să petreacă până-n zorii zilei. Așa se face că, după ora 3, Bogdan a dat buzna la NUBA, acolo unde a stat oarecum bosumflat lângă Ramona, care părea că se distrează de zor. (NU RATA, AICI: TRUPUL IOANEI CONDEA VA FI REPATRIAT! MAMA A ANGAJAT DEJA O FIRMĂ DE SERVICII FUNERARE)

Ramona alături de soțul ei, la NUBA

Ramona Olaru, tobă de carte

Ramona Olaru este colegă de platou cu Dianei Munteanu şi Florin Ristei, alături de care prezintă emisiunea ”Prietenii de la 11”. Tânăra de 25 de ani are talent, dar și carismă. Mai mult, este şi tobă de carte. A terminat Facultatea de Agronomie şi are masteratul în Inginerie. Dar se pare că îi place mult și noua îndeletnicire, aceea de vedetă pe sticlă, la una dintre cele mai apreciate emisiuni. (NU RATA, AICI: BOSSUL GARANTI BANK FACE O SUPER-PROPAGANDĂ ROMÂNIEI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...