Sexy-asistenta de la Antenă se descurcă! Schimbă mașinile în funcție de sezon

Publicat: 24/11/2018 | 22:25

Cu siguranță una dintre cele mai sexy asistente din televiziune, Ramona Olaru și-a luat o mașină pe măsură! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA  a întâlnit concomitent cele două ”frumuseți”, care se asortează perfect în trafic. Și putem spune că pentru Ramona contează mărimea, de vreme ce a dat mașina mini, pe care o conducea până mai recent, pe o limuzină de lux! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Pe Ramona Olaru ați văzut-o în multe ipostaze la TV, din poziția de asistentă. Până și ea recunoaște, amuzată, că rolul care i se dă câteodată nu e deloc ușor, ba dimpotrivă: ”E foarte obositor să faci pe tuta”. Important e că cel puțin se distreză și distrează audiența, ca să nu mai vorbim că fiecare apariție a ei este super sexy și ține interesul telespectatorilor foarte ridicat.

(Citește și: CĂTĂLIN CAZACU A “VRĂJIT-O” LA NUBA PE UNA DINTRE CELE MAI SEXY ASISTENTE TV! )

Ramona Olaru mai are un serviciu full time, de care foarte puțini știu însă. Acela de … soție. Și mai interesant este modul în care și-a cunoscut jumătatea. ”L-am găsit pe soțul meu pe litoral. M-am trezit într-o dimineață să mă duc la plajă și el venea de la discotecă. Și i-am zis: Hei, păpușel, unde te duci? Nu vrei să ne pupăm? Și nu glumesc! … Eu am alergat după bărbați cu bani până mi-am rupt picioarele”, recunoaște asistenta. (Cum câștigi bani rapid)

De curând, Ramona Olaru a mai bifat un ”frumușel”. Ea și-a schimbat mașina veche cu un autoturism Audi A5 Coupe, care valorează în jur de 15.000 de euro. Și l-a parcat frumos lângă sediul Antena 1, unde lucrează. Iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a întâlnit-o la terminarea programului, în timp ce urca bucuroasă în noua „bijuterie” pe care și-a achiziționat-o. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări).

Până de curând, sexy asistenta conducea o mașină în varianta mini, dar se pare că, în final, mărimea chiar contează!

(Vezi și: RAMONA OLARU ARATĂ DEMENȚIAL ÎN COSTUM DE BAIE)

Ramona Olaru, tobă de carte

Ramona Olaru este asistentă a emisiunii ”Prietenii de la 11”, unde îi are colegi de platou pe Diana Munteanu şi Florin Ristei. Tânăra de 25 de ani are talent, dar și charismă, mai mult, este şi tobă de carte. A terminat Facultatea de Agronomie şi are masteratul în Inginerie.

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI-A ”SECHESTRAT” IUBITA ȘTIRISTĂ)

Dar se pare că îi place noua îndeletnicire, aceea de vedetă pe sticlă, la una dintre cele mai apreciate emisiuni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...