Cătălin Cazacu și-a ”sechestrat” iubita știristă, iar noi avem dovada clară!

Publicat: 08/08/2018 | 22:41

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu formează cel mai nou cuplu din showbiz! Cei doi își trăiesc, discret, povestea de dragoste la malul mării. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Cătălin și Ilinca pe litoralul românesc și… un lucru este cert! Fostul concurent de la Exatlon este foarte posesiv cu iubita lui. (Cele mai bune oferte laptopuri)

În weekend-ul trecut, Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu au profitat de timpul liber și au decis să se relaxeze la mare. În miez de noapte, CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiți în celebra stațiune Mamaia, în timp ce intrau într-un club exclusivist. (Promotiile zilei la monitoare)

Cei doi îndrăgostiți au optat pentru ținute lejere. Cătălin Cazacu era îmbrăcat casual, într-un tricou alb, o pereche de pantaloni negri și pantofi sport. Ilinca a purtat o rochie din denim, extrem de sexy și pantofi cu talpă joasă. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU, PE MICUL ECRAN! CE EMISIUNE VA PREZENTA FAIMOSUL)

Cătălin Cazacu o ține de mână pe Ilinca Obădescu

Un lucru este cert! Atunci când vine vorba despre iubita lui, Cătălin Cazacu este extrem de posesiv, iar imaginile vorbesc de la sine! Fostul concurent de la Exatlon nu a scăpat-o din ochi pe Ilinca Obădescu nicio secundă și a ținut-o de mână în permanență. Cu așa iubită frumoasă, e și greu să nu fii posesiv, ce-i drept! (VEZI ȘI: SEXY-ȘTIRISTA ÎL HĂRȚUIA NOAPTEA CU MESAJE PE CAZACU)

Cătălin Cazacu, „forțat” de Ilinca Obădescu să facă publică relația lor

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care o are cu Ilinca Obădescu se pare că adevărul este altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Potrivit spuselor acesteia, asumarea relației cu prezentatoarea TV nu este întâmplătoare. (Reduceri mari la jocuri PC)

Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIA CREAM & CĂTĂLIN CAZACU CREDEAU CĂ NIMENI NU-I VEDE! )

”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica. Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ilinca Obădescu a pictat icoane pe sticlă

Înainte să ajungă prezentatoare de știri, Ilinca Obădeascu a muncit, timp de opt ani, în industria de echipamente de securitate, iar apoi a fost director de marketing, lucrând și pentru un site de știri. De atunci ea spune că și-a descoperit pasiunea pentru scris și pentru jurnalism. Primii bani i-a câștigat din… icoane pe sticlă.

”Primii bani câștigați au fost din pictat icoane pe sticlă. Eram în clasa a IV-a, în apropierea sărbătorilor de iarnă. M-am bucurat enorm că am putut să le fac cadouri de Crăciun părinților și surioarei mele!”a declarat Ilinca Obădescu, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...