Sexy-știrista îl hărțuia noaptea cu mesaje pe Cătălin Cazacu: ”Era în pat cu logodnica, când…”

Publicat: 10/07/2018 | 23:11

După ce v-a prezentat, în exclusivitate, ”aventurile” de pe litoral ale noului cuplu din televiziune, format din Cătălin Cazacu și sexy-știrista Ilinca Obădescu (DETALII AICI)CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie noi detalii picante din „telenovela verii”. (Console si accesorii gaming) Fostul concurent de la Exatlon ar fi fost forțat de actuala iubită să recunoască relația. (CITEȘTE ȘI: AM FILMAT-O PE ANDREEA MARIN CAMUFLATĂ LA MEDIC!)

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nici o intenție de a ascunde idila pe care o are cu Ilinca Obădescu se pare că adevărul este cu totul altul.

O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Potrivit spuselor acesteia, asumarea acestei relații nu este întâmplătoare. (Reduceri mari la jocuri PC)

Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire.(CITEȘTE ȘI: CLAUDIA CREAM & CĂTĂLIN CAZACU CREDEAU CĂ NIMENI NU-I VEDE! )

”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica. Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”, a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

 

Cătălin Cazacu s-a combinat cu sexy-prezentatoarea Ilinca Obădescu

 

Anna Roman nu ar mai vrea să audă de bărbatul care ar fi „tradus-o” de două ori în mai puțin de câteva luni. Bruneta s-ar fi confesat unei prietene după ce a aflat de relația lui Cătălin Cazacu cu Ilinca Obădescu. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU A ”ATENTAT” LA MARIA CONSTANTIN! I-AM FILMAT ÎMBRĂȚIȘAȚI LA 3 DIMINEAȚA!)

”E foarte dezamăgită. A vrut să mai dea o șansă relației lor, dar Cătălin a înșelat-o iar, așa cum cred că a făcut-o tot timpul. Anna a trecut peste episodul cu Claudia și a acceptat să doarmă cu el. După tot ce a făcut nu cred că mai vrea să audă de el. E foarte dezamăgită de Cătălin”, ne-a mărturisit una dintre prietenele brunetei.

Ilinca Obădescu, sexy-prezentatoarea de la Kanal D, este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

Ilinca Obădescu, o prezență senzuală

După ce s-a aflat de noul cuplu din showbiz-ul românesc, în lumea bună a Capitalei au început să circule mai multe bârfe despre bruneta de la pupitrul știrilor Kanal D. Gurile rele vorbesc chiar despre o aventură pe care Ilinca ar fi avut-o cu o vedetă cu greutate din curtea trustului la care lucrează.

Ana Roman coboară din mașina lui Cătălin Cazacu

Anna Roman l-a vizitat acasă pe Cătălin Cazacu

În urmă cu doar câteva zile, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezenta imagini exclusive cu vizita pe care i-a făcut-o Anna Roman lui Cătălin Cazacu în apartamentul său. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...