Cătălin Cazacu s-a împăcat cu logodnica, dar ”joacă” pervers și cu sexy-colega de la Știri!

Publicat: 10/07/2018 | 10:50

După ce, sâmbătă seara, a sărbătorit marea împăcare cu logodnica lui (DETALII AICI)Cătălin Cazacu pare că nu se poate abține de la „jongleriile” cu alte frumuseți. (Cele mai bune oferte laptopuri) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate detalii despre ”aventurile” de pe litoral ale fostului concurent de la Exatlon.(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU & ANA S-AU ÎMPĂCAT! I-A FĂCUT O VIZITĂ ”PE CAMERĂ”…)

Renumit pentru admirația pe care o poartă sexului frumos, Cătălin Cazacu pare că nu se poate abține atunci când o domnișoară bine se află în preajma lui. (Console si accesorii gaming) Chiar dacă recent a decis să lase deoparte toate problemele din trecut și s-a împăcat cu Ana Roman, femeia care îl părăsise din cauza Claudiei Pavel, sportivul i-a făcut „marcaj strâns” unei sexy-prezentatoare.(NU RATA, AICI: EX-LOGODNICA LUI CĂTĂLIN CAZACU A IEȘIT DIN CASĂ FĂRĂ SUTIEN)

La mai puțin de 24 de ore după ce a sărbătorit marea împăcare cu logodnica, motociclistul a fost văzut, la Neversea, în compania unei colege de la Kanal D.

O sursă bine informată a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Potrivit spuselor acesteia, duminică, după ce Ana Roman s-a întors în București, Cătălin Cazacu a decis să petreacă la renumitul festival de pe litoral alături de câțiva colegi de breaslă, printre care s-a numărat și prezentatoarea știrilor Kanal D Ilinca Obădescu. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIA CREAM & CĂTĂLIN CAZACU CREDEAU CĂ NIMENI NU-I VEDE!)

Din câte se pare, fostul concurent de la Exatlon nu a ratat ocazia și a stat aproape toată seara în preajma senzualei prezentatoare, lucru ce a fost remarcat de mai multe persoane care s-au aflat la Neversea. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU A “VRĂJIT-O” LA NUBA PE UNA DINTRE CELE MAI SEXY ASISTENTE TV!)

Cătălin Cazacu la Neversea, alături de fostele colege de la Exatlon

Ilinca Obădescu a pictat icoane pe sticlă

Înainte să ajungă în prezentatoare de știri, Ilinca Obădeascu a muncit, timp de opt ani, în industria de echipamente de securitate, iar apoi a fost director de marketing, lucrând și pentru un site de știri. De atunci ea spune că și-a descoperit pasiunea pentru scris și pentru jurnalism.

Primii bani i-a câștigat pe când era în clasa a patra, după ce a vândut icoanele pe sticlă pe care le pictase. ”Primii bani câștigați au fost din pictat icoane pe sticlă. Eram în clasa a IV-a, în apropierea sărbătorilor de iarnă. M-am bucurat enorm că am putut să le fac cadouri de Crăciun părinților și surioarei mele!”, a declarat Ilinca, în urmă cu ceva timp.

Ilinca Obădescu, sexy-prezentatoarea de la Kanal D

Părăsit de Ana Roman din cauza Claudiei

În momentul în care s-a dus la Exatlon, Cătălin Cazacu avea o relație cu Ana Roman. O brunetă superbă, cu care, de altfel, era și logodit. În momentul în care a văzut imaginile cu iubitul ei și Claudia Pavel, Ana a luat decizia să-l părăsească pe motociclist. Ba, mai mult a părăsit în mare grabă apartamentul în care locuiau. Ulterior, lucrurile au revenit la normal, cei doi împăcându-se.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...