Claudia Pavel dă cărțile pe față despre ”aventura” de la Exatlon: ”Este extraordinar…”

Publicat: 07/07/2018 | 22:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut mărturia exclusivă a Claudiei Pavel despre ”aventura” pe care ar fi avut-o, la Exatlon, cu Cătălin Cazacu. (Promotiile zilei la monitoare) Răspunsul lui “Cream” va stârni interesul întregii țări.

După ce a făcut ”marcaj strâns” la Maria Constantin și Ramona Olaru (VEZI DETALII AICI ȘI AICI), Cătălin Cazacu a părut, la un moment dat, că s-a întors la ”prima dragoste”. De curând, motociclistul a fost văzut împreună cu Claudia Pavel, alias „Cream”, în ipostaze apropiate. Reamintim, „Cream” este vedeta din cauza căreia sportivul a fost părăsit, cu ceva vreme în urmă, de logodnica lui, Ana Roman. (Console si accesorii gaming)

Relația lui Cătălin cu Claudia pare una destul de strânsă, mărturie în acest sens stând și imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în urmă cu doar câteva zile. (DETALII AICI)

Acum am întâlnit-o pe Claudia Pavel pe o stradă din Capitală. De data aceasta nu era cu Cătălin Cazacu, ci cu sora sa. Și cu nepotul. Îmbrăcate elegant și sexy, cele două tinere au atras privirile trecătorilor. De cum a coborât din mașină, “Cream” a început să discute la telefon. Probabil era o convorbire importantă.  (VEZI AICI: ANA ROMAN A IEȘIT DIN CASĂ FĂRĂ SUTIEN, IAR NOI AVEM CELE MAI HOT IMAGINI!)

Oare cu Cătălin Cazacu? Cert este că artista, după ce a încheiat discuția, a oferit amănunte despre relația pe care o are cu motocilistul.

M-am întors în februarie de la Exatlon, au trecut 100 de ani de atunci… Nu a fost nicio iubire acolo. Pe bune, suntem doar prieteni… E o relație de prietenie și punct. Nu există explicație. De ce da, de ce nu? Nu este ceea ce vreți voi să fie. Sentimental, extraordinar”, a spus Claudia Pavel pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În urmă cu doar câteva zile, i-am întâlnit pe Cătălin Cazacu și Claudia Pavel într-un cartier select din nordul Capitalei. Mai exact, în fața casei lui Liviu Vârciu, din cartierul Greenfield. Îmbrăcată extrem de senzual, cu o rochiță albă care îi punea în evidență formele bine definite, “Cream” a coborât din bolidul de lux, BMW X5, pe care-l conduce și i-a cerut ajutorul fostului ei coleg de la Exatlon, într-o problemă legată, cel mai probabil, de mașină. (CITEŞTE ŞI: Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu, tot mai apropiaţi!)

Ca un bărbat săritor și prietenos, Cătălin Cazacu s-a conformat. Preț de câteva minute, cei doi au stat apoi de vorbă, iar la final s-au sărutat, amical, pe obraz.

Părăsit de logodnică din cauza Claudiei

În momentul în care s-a dus la Exatlon, Cătălin Cazacu avea o relație cu Ana Roman. O brunetă superbă, cu care, de altfel, era și logodit. În momentul în care a văzut imaginile cu iubitul ei și Claudia Pavel, Ana a luat decizia să-l părăsească pe motociclist.

Ulterior, lucrurile dintre Cătălin Cazacu și Ana Roman au părut că intră pe făgașul normal. Ar fi reluat legătura, asta dacă ținem cont că tânăra i-a făcut o lungă vizită sportivului, în apartamentul său (DETALII AICI) informație prezentată exclusiv de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...