Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu, tot mai apropiaţi! Cum au fost filmaţi de camerele de la „Exatlon” după ce Drăghia i-a spus artistei că trebuie să se „combine” cu cineva

Publicat: 22/01/2018 | 20:48

Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu au stat unul lângă celălalt pe canapea în timpul unei discuţii din echipa "Faimoşilor" de la Exatlon. Camerele emisiunii "Exatlon" i-au filmat apropiaţi pe cei doi în timpul discuţiei.

Vladimir Drăghia i-a spus Claudiei Pavel că trebuie să se „combine” cu cineva. Imaginile respective au fost difuzate în emisiunea „Exatlon” de ieri. „Trebuie să te combini cu cineva”, i-a spus Vladimir Drăghia Claudiei Pavel. „Cu cine, cu Cătă?”, a replicat Claudia Pavel.

Cătălin Cazacu s-a aşezat lângă Claudia Pavel pe canapea
Cătălin Cazacu s-a aşezat lângă Claudia Pavel pe canapea

Despre o posibilă relaţie între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu a vorbit, recent, şi un membru al echipei „Faimoşilor”. Ba am vrut sa mai stam o saptamana impreuna. Era urat sa ne dezmembram de acum. Stateam in cocioaba aia aiurea, toti, dezmembrati. Macar Claudia il are pe asta. Pentru voi am luptat sa mor eu. Sa mor daca n-am luptat pentru voi doi, sa legati relatia„, a declarat un bărbat din echipa Faimoşilor. Atât Claudia, cât şi Cătălin nu au confirmat, dar nici nu au negat afirmaţiile bărbatului.

Claudia Pavel, victorie dramatică la popice

Claudia Pavel şi-a învins dramatic adversara la popice, ducând scorul la 5-3 pentru „Faimoşi”. Au fost numeroase ratări la popice, dar în cele din urmă Claudia Pavel a câştigat. După ce şi-a învins adversara, Claudia a acuzat dureri la picior, iar Cătălin Cazacu a intervenit să o ajute. Tot el a şi îmbrăţişat-o primul pentru că a adus punctul pentru „Faimoşi”.

Cazacu a intervenit în momentul în care Claudia Pavel acuza dureri la picior
Cazacu a intervenit în momentul în care Claudia Pavel acuza dureri la picior

După relaţia pe care a avut-o cu  Denisa Tănase de la Bambi, Cătălin Cazacu se iubeşte cu o brunetă foarte sexy. Ana este cel mai mare fan al sportivului, care face parte din echipa vedetelor în show-ul Exatlon. Multiplu campion la motociclism Cătălin Cazacu (32 de ani) este aşteptat acasă, după ce va termina aventura, de către iubita lui, care îi ţine pumnii strânşi în competiţie.

Citește și...