Trupul Ioanei Condea va fi repatriat! Mama a angajat deja o firmă de servicii funerare: ”A plătit aproape…”

Publicat: 28/01/2019 | 23:03

A durat aproape trei săptămâni pentru ca sufletul Ioanei Condea să-și găsească, în sfârșit, liniștea. Mama ei a reușit să stabilească termenii repatrierii și să achite inclusiv costurile acestui serviciu, astfel încât miercuri să poată fi adusă în România. 

Ioana Condea (24 de ani) a murit departe de țară și de familia ei. Ca și cum agonia ultimilor aproape cinci ani, petrecuți pe un pat de spital, imobilizată și fără posibilitatea de a vorbi, nu ar fi fost de ajuns. Bătută până a intrat în comă de către un proxenet român care nu a acceptat refuzuri, Ioana a încercat să lupte ca să redevină un om normal. Însă cei care au cunoscut-o spun că singurătatea și dorul de băiețelul ei, pe care nu-l văzuse de aproape doi ani, au sleit-o de puteri. (DETALII AICI)

Când va avea loc înmormântarea

Pe 13 ianuarie și-a dat ultima suflare, însă mama ei a aflat abia în 23 ianuarie, pentru că avocata fetei, care figura drept tutorele ei în Germania, nu a putut fi contactată de autorități, pentru a i se aduce la cunoștință că tânăra a murit.

(VEZI AICI: Ultimul mesaj al Ioanei Condea, înainte să i se întâmple nenorocirea din Germania)

Când a aflat, Grațiela Condea s-a îmbarcat către Koln și a plecat să rezolve repatrierea fiicei sale. A întâmpinat probleme din cauza banilor necesari pentru această formalitate, sumă estimată la început la 5.000 de euro. A aflat că în contul Ioanei se mai aflau bani proveniți din donații primite de-a lungul timpului, așa că, folosindu-se de o împuternicire, i-a scos și a plătit toate cheltuielile.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat, dintr-o sursă apropiată familiei, că toate cheltuielile au ajuns în jurul sumei de 3.000 de euro. Repatrierea se va face, cel mai probabil, miercuri, iar sâmbătă sau duminică urmează ca Ioana să fie înmormântată în satul natal, Bobolia, din Prahova.

Ioana Condea și-a strâns mama în brațe înainte să moară

Toată lumea a fost șocată de vestea morții Ioanei Condea, și asta pentru că starea ei medicală părea că se îmbunătățește vizibil de la o zi la alta. Se îngrășase circa 30 de kilograme, era lucidă și coopera cu medicii, ba chiar începuse să fie plimbată cu scaunul cu rotile, după patru ani și ceva în care a stat imobilizată la pat.

(VEZI ȘI: Caz tras la indigo cu cel al romancei mutilate in Germania)

Ioana se pregătea să meargă din nou, asta i-au spus medicii nemți Grațielei Condea, doar că fiica ei a murit subit.

Ultimele poze cu Ioana sunt din curtea spitalului din Koln unde era internată. Fata se afla într-un scaun rulant, în timp ce-și strângea mama în brațe.

Ioana Condea, îmbrățișându-și mama

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...