Detalii de ultimă oră despre expatrierea Ioanei Condea! Ce decizie a luat familia

Publicat: 28/01/2019 | 11:48

Trupul neînsuflețit al Ioanei Condea va fi adus din Germania, cel mai probabil, în următoarele zile. Familia fetei a făcut rost de banii necesari pentru a o aduce acasă. 

Mama Ioanei Condea, Grațiela, a ajuns vineri seara în Koln (Germania), acolo unde a început să facă toate demersurile pentru ca fiica ei să fie repatriată cât mai repede. Vă reamintim că Ioana Condea a murit pe 13 ianuarie, însă familia a aflat cu 10 zile mai târziu, pentru că avocata fetei, care era tuturele ei legal pe teritoriul Germaniei, nu a putut fi contactată.

Se vorbea inițial de un ajutor de 5.000 de euro de care familia fetei ar fi avut nevoie pentru a plăti repatrierea ei, și se pare că problema a fost rezolvată, iar Ioana va fi adusă în țară pentru a fi înmormântată. Mama ei a stabilit toate detaliile cu o firmă funerară care oferă inclusiv acest serviciu de repatriere.

Pe această cale îi mulțumim firmei funerare Bestattungen Gagila, administrată de Florin Alexandru Gagila, care a înregistrat un contract vocal cu Grațiela Condea, mama defunctei, ieri 27.01.2019 la ora 19:20 ora Germaniei”, a trasnsmis o sursă CANCAN.RO din anturajul familiei.

Ultimele imagini cu Ioana Condea

Toată lumea a fost șocată de vestea morții Ioanei Condea, și asta pentru că starea ei medicală părea că se îmbunătățește vizibil de la o zi la alta. Se îngrășase circa 30 de kilograme, era lucidă și coopera cu medicii, ba chiar începuse să fie plimbată cu scaunul cu rotile, după patru ani și ceva în care a stat imobilizată la pat.

(VEZI AICI: Caz tras la indigo cu cel al romancei mutilate in Germania)

Ioana se pregătea să meargă din nou, asta i-au spus medicii nemți Grațielei Condea, doar că fiica ei a murit subit.

Ultimele poze cu Ioana sunt din curtea spitalului din Koln unde era internată, aflată în scaunul cu rotile, în timp ce-și strânge mama în brațe.

Citește și...