Bossul Garanti Bank face o super-propagandă României!

Publicat: 29/01/2019 | 16:27

A adoptat România în cartea sa de vizită în urmă cu aproximativ șapte ani, atunci când a venit în țara noastră pentru a prelua postul de CEO al Garanti Bank. Noul capitol pe care l-a bifat în viața profesională a venit la pachet cu descoperirile din timpul liber și din deplasările sale. Bucovina, Delta Dunării, Porțile de Fier, Sighișoara sau Sighetul Marmației sunt câteva dintre ținuturile și orașele descrise de Ufuk Tandoğan, în cea mai recentă carte a sa,“Descoperă România”(CITEȘTE ȘI: E PRINTRE CEI MAI DISCREŢI CEO DIN ROMÂNIA. EL ESTE OMUL DE LA CARE SE ÎMPRUMUTĂ MILIOANE DE ROMÂNI!)

Cartea „Descoperă România” povestește în limbile turcă, română și engleză despre acele locuri care l-au impresionat pe Ufuk Tandoğan, rezumate în 10 destinații. (NU RATA, AICI: UN BANCHER A FĂCUT O AFACERE PROFITABILĂ DINTR-UN HOBBY)

Bucovina este descrisă ca una dintre regiunile sale preferate, „locul în care m-am reîntors întotdeauna cu bucurie”, Delta Dunării l-a cucerit atât prin priveliști, pescuit, dar și datorită Pădurii Letea (cu o vechime de 80 de ani, inclusă și în patrimoniul UNESCO), iar Viscri i-a arătat autenticitatea și cele mai bine păstrate secrete ale României.

”Măcar o dată pe an, ar trebui să includem în planurile noastre de vacanță și câte un traseu prin România. Să ne propunem să redescoperim locuri dragi, pe care nu le-am mai vizitat în ultima vreme, sau să alegem noi destinaţii de poveste, alături de familie şi prieteni”, mărturisește pe Ufuk Tandoğan.

Cine este Ufuk Tandoğan?

Ufuk Tandoğan s-a născut în Sivas, Koyulhisar, Turcia, pe 21 iulie 1963. A urmat școala primară și secundară în Sivas, a absolvit Universitatea de Economie și Științe Adminstrative din Uludağ, este căsătorit și are un copil.

Înainte de venirea în România, ca CEO al Garanti Bank România, Ufuk Tandoğan, a făcut parte din echipa Garanti Bank Turcia timp de aproape 25 de ani, perioadă în care a ocupat diverse funcții de conducere, inclusiv Director  – Credite Comerciale și Corporate, Director Regional și Director al mai multor agenții. De asemenea, a fost membru în Consiliul de Administrație al Biroului de Credit din Turcia și al Garanti Mortgage Turcia. (NU RATA, AICI: SECRETELE OMULUI CARE CONDUCE A DOUA CEA MAI MARE BANCĂ)

S-a mutat în București în 2012

Din iulie 2012, locuiește în București, fiind CEO și membru al Consiliului de Administrație al Garanti Bank România. Din această poziție este responsabil pentru succesul întregului Grup Garanti România, în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație al Garanti Leasing și Garanti Credite de Consum, cele două instituții financiare nebancare ce completează activitatea băncii, ca parte a unui grup de servicii financiare integrate.

Garanti Bank, de 20 de ani pe piața din România

„Garanti Bank România este de 20 de ani pe piața locală. Când și-a început Garanti Bank activitatea pe plan local, inflația depășea 59%, economia era în scădere și românii abia învățau ce înseamnă banking. Acum suntem în plină revoluție digitală, care amplifică nevoia oamenilor de eficiență, satisfacție și, mai ales, de excelență”, spune Ufuk Tandoğan, CEO al Garanti Bank România.

Citește și...