Bianca + fosta soție a lui Alex Bodi = LOVE

Publicat: 01/02/2019 | 22:44

Situație rar întâlnită în showbiz-ul românesc! Bianca Drăgușanu este prietenă la cataramă cu una dintre fostele partenere de viață ale actualului ei iubit. Frumoasa blondă și fosta soție a lui Alex Bodi se înțeleg mai ceva ca două surori. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de senzație. (CITEȘTE ȘI: PIȚI JR. RUPE TĂCEREA DESPRE ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini uluitoare. Bianca Drăgușanu este ca o soră pentru Ramona, fosta soție a lui Alex Bodi, femeia care i-a dăruit o superbă fetiță afaceristului în brațele căruia ex-prezentatoarea TV și-a găsit liniștea după despărțirile succesive de Victor Slav și Tristan Tate. (NU RATA, AICI: BIANCA DRAGUSANU SI ALEX BODI AU AJUNS AZI „IN FATA ALTARULUI”)

Potrivit surselor noastre și contrar tuturor așteptărilor, fosta și actuala iubită a lui Alex Bodi au legat o prietenie care pare să fie foarte strânsă. Bianca și Raluca se înțeleg de minune.

În decembrie, fosta soție a lui Alex Bodi, care locuiește în Spania, a venit în țară. Raluca a adus-o în România pe micuța ei, să petreacă sărbătorile cu tăticul Alex. Bianca și Raluca au petrecut foarte mult timp împreună. Mai mult decât atât, vedeta a ieșit împreună cu Raluca și cu fiica lui Alex Bodi la o scurtă sesiune de cumpărături, în unul dintre centrele comerciale din partea de nord a Capitalei. (CITEȘTE ȘI: A FĂCUT PIAȚA CU UN BENTLEY DE 200.000 €, DAR S-A ZGÂRCIT LA 50 DE BANI PENTRU O SACOȘĂ!)

Bianca și Raluca, împreună de Crăciun!

Mai mult decât atât, de Crăciun, Raluca și Bianca au petrecut împreună, în Poiana Brașov, acolo unde s-au distrat de minune. Lucru care se vede destul de clar și din imaginile ce au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România.

Din câte se pare, în Poiană și-ar fi făcut ulterior apariția și Iulia, fosta soție a lui Bodi care locuiește în Germania. Iar Alex le-ar fi lăsat deoparte pe Bianca și Raluca și ar fi ales să petreacă în noaptea dintre ani cu Iulia, femeia care i-a oferit cel de-al doilea copil, o fetiță. (NU RATA, AICI: CINE ESTE DE FAPT „TERORISTUL DE LA 112”)

Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au decis să facă un următor pas în relația lor și s-au mutat împreună. Totul s-a petrecut la doar puțin timp de la împăcarea din Turcia, acolo unde afaceristul a tratat-o pe  Bianca ca pe o regină. Se pare că Bodi și-a cumpărat recent o locuință în valoare de un milion de euro și i-a propus blondinei să stea alături de el. (NU RATA, AICI: CUM REACȚIONEAZĂ BISERICA DUPĂ CE AM DEZVĂLUIT ”TELENOVELA AMOROASĂ” DE LA NEAMȚ)

Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp și orgoliul să nu își mai facă loc în idila lor”, a dezvăluit o amică a vedetei.

După ce Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi, ar intenționa să o aducă și pe fetița sa, Sofia Natalia, alături de ea: Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”.

A fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat. (NU RATA, AICI: CU CINE A ÎNLOCUIT-O TRISTAN TATE PE BIANCA DRĂGUȘANU. E O PREZENTATOARE TV)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI ÎȘI DORESC UN COPIL! ”EL VREA UN BĂIEȚEL”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...