Tatăl românului condamnat la moarte e dărâmat! Cum a ajuns să arate Gologan senior

Autor: I.D.
Publicat: 03/02/2019 | 22:32

Autoritățile din Malaezia amână, în continuare, revocarea pedepsei capitale. Motiv pentru care Dumitru, tatăl românului condamnat la moarte în această țară, este dărâmat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu Gologan senior. Bătrânul este de nerecunoscut și și-ar fi pierdut orice speranță că își va mai revedea fiul.

Ionuţ Gologan a fost arestat în vara anului 2012, pe aeroportul din Kuala Lumpur, cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine în bagaje. În timpul anchetei, românul a declarat că nu ştia că are droguri într-un compartiment ascuns al genţii. În plus, ar fi explicat autorităţilor că bagajul nu-i aparţinea, ci trebuia să ajungă la iubita unui prieten. De altfel, în geantă au fost găsite în mare parte haine pentru femei, iar drogurile erau ascunse într-un buzunar secret.

(VEZI AICI: PĂRINȚII LUI IONUȚ GOLOGAN, ROMÂNUL CONDAMNAT LA MOARTE ÎN MALAEZIA, AU PRIMIT O VESTE DE ULTIMĂ ORĂ)

“S-a izolat, nu mai vorbește cu nimeni!”

Ulterior, pe 26 ianuarie 2016, Curtea Federală de Justiţie a Malaeziei a confirmat pedeapsa capitală pentru Gologan printr-o decizie definitivă. A fost momentul în care familia tânărului care se află în arest de aproape șapte ani a început să-și piardă speranța că acesta ar mai reuși să respire, vreodată, aerul libertății. Tatăl său, Dumitru, este, de departe, cel mai devastat. Mai ales că autoritățile din Malaezia tot amână revocarea pedepsei capitale.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu tatăl lui Ionuț Gologan. Bătrânul pare la pământ, din toate punctele la vedere. Iar fotografiile pe care le-am obținut în comuna Telega, județul Prahova, sunt grăitoare în acest sens.

Săracul de el, și-a pierdut încrederea că își va mai vedea vreodată fiul în libertate. S-a izolat, nu mai vorbește cu nimeni, se așteaptă la ce este mai rău. Tot timpul este cu capul în pământ, trist și resemnat. Este păcat de tot ce se întâmplă, omul plânge non-stop. Situația îl afectează teribil, lucru, de altfel, normal. Tremură doar când se gândește că fiul i-ar putea fi omorât”, au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din anturajul familiei Gologan.

Ionuț Gologan, clipe de coșmar în închisoare

În urmă cu mai multe luni, Marippan Manivannan, colegul de cameră al lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a fost găsit fără suflare în celulă. Conaționalul nostru a trăit clipe de coșmar după ce și-a descoperit mort tovarășul de suferință.

(CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU A LUAT LEGĂTURA CU IONUȚ GOLOGAN, ROMÂNUL CONDAMNAT LA MOARTE ÎN MALAYSIA)

În vârstă de 24 de ani, Marippan Manivannan a decedat din cauza faptului că nu a primit îngrijiri medicale corespunzătoare în închisoarea Bentong, din Malaezia. Acesta s-a îmbolnăvit cu două săptămâni înainte de deces. A fost tratat, din păcate, superficial de medici, titra presa internațională, la vremea respectivă.

Bunica nu și-a pierdut speranța, îl așteaptă acasă

Ajunsă la venerabila vârstă de 88 de ani, femeia care l-a crescut pe tânărul condamnat la moarte pentru trafic de stupefiante își strigă oful ori de câte ori are ocazia. Bunica lui Ionuț Gologan speră să mai aibă zile pentru a-și mai putea vedea măcar o singură dată nepotul.

”Îl așteptăm acasă, nu ne ajută nimenea. Nu ne ajută nimeni. Pe omul bogat îl ajută toți, dar la omul sărac nici boii nu-i trag. Nu dăm detalii despre Ionuț. Să îl aducă să-l vedem. Eu l-am crescut”, ne-a mărturisit, în urmă cu ceva timp, bunica lui Ionuț Gologan.

(NU RATA: ULTIMELE INFORMAŢII DESPRE IONUŢ GOLOGAN! A FOST TRANSFERAT DIN ”ÎNCHISOAREA IADULUI” ŞI AŞTEAPTĂ SĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...