Adevărul despre celebrul concurent de la “Ferma”… A fost acuzat de cămătărie și “țepe” de milioane de euro în imobiliare!

Publicat: 03/02/2019 | 22:32

Concurentul Florin Pastramă, de la “Ferma”, are un trecut controversat. Numeroasa familie Pastramă, denumită de presă și “clanul Pastramă”, este formată din mulţi membri înstăriţi, cu afaceri prospere. Asupra unora dintre ei planează însă și suspiciuni de comitere a unor infracţiuni care se pedepsesc, în general, cu până la 15 ani de închisoare. Lipsire de libertate, înşelăciune, fals şi uz de fals sunt doar câteva dintre “abilităţile” anumitor membri ai familiei. Aceștia ar fi uneori mână în mână cu avocaţi cu îndeletniciri asemănătoare, folosiţi şi pe post de “sperietori” ai celor “ţepuiţi”, se arată în anchetele celor de la Gândul. Bătrânii ar fi fost ţintele agenţilor imobiliari ai “clanului Pastramă”, pe care aceștia îi deposedau de apartamente prin mijloace bine puse la punct. Chiar cei de la PRO TV au prezentat un caz uluitor, cu o bătrână aruncată într-un grajd după ce “clanul Pastramă” a lăsat-o fără apartament. (VEZI ȘI: Scandal monstru în penitenciar, după ce un interlop s-a căsătorit cu psiholoaga pușcăriei Rahova)

“«Sechestrată şi furată de samsarii de case» sau «Răpită şi tratată ca un animal». «Schema clanului Pastramă pentru a fura un apartament!»”, sunt doar câteva dintre titlurile care spun aproape totul despre activităţile celor din clanul Pastramă. În ultimii ani, acest nume a fost asociat şi cu cântăreţul Pepe, după ce artistul s-a despărțit de Oana Zăvoranu și s-a căsătorit cu Raluca, fiica celui supranumit de presă liderul clanului Pastramă. Naşul de cununie a aflat chiar în emisiunea lui cum a ajuns cântăreţul în familia celor cărora poartă şi numele de “temuţi interlopi”.

Temutul clan Pastramă

Am cântat acum șase, șapte ani la o nuntă unde erau câţiva care se numeau Pastramă. Am făcut cunoştinţă cu ei, ne vedem prin oraş, dar atâta tot, mă cunosc cu toată lumea“, povestea Pepe. E posibil ca Pepe să nu fi ştiut chiar tot arborele genealogic al familiei Pastramă, care are ramificaţii în mai multe zone infracţionale, dar şi mondene. (NU RATA, AICI: Pro TV, primele imagini de la „Ferma”. Ce a făcut Mihaela Rădulescu)

Bărbatul chipeş şi elegant din imaginile de la “Ferma” PRO TV este Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe. A devenit celebru cu mult timp înaintea Ralucăi, în urmă cu nouă ani, când jurnaliştii de la “Gândul” au scris despre el scenarii desprinse parcă din filmele cu mafioţi. Mai mulţi notari, poliţişti şi oameni de afaceri au fost ţepuiţi cu peste trei milioane de euro, culmea, de o avocată. Deşi îmbrăca straiele de apărător al legii, Roxana Jianu le-ar fi vândut acestora imobile, chipurile, scoase la executări silite. După ce primea banii, ca să scape de presiunile celor păgubiţi, intervenea Florin Pastramă, “expert în ameninţări cu moartea”. Altfel, era şoferul şi garda de corp a avocatei. Clanul Pastramă ar fi aşa de temut încât avocata ar fi dat câteva ţepe imobiliare chiar şi câtorva cămătari din Bucureşti, mai scriu cei de la “Gândul”. Tot Pastramă ar fi fost folosit şi la spălatul banilor proveniţi din ţepe, prin intermediul unei agenţii imobiliare controlate de clan.

De la şofer şi bodyguard, la “dezvoltator pentru viitor”

Printre prietenii de atunci ai lui Florin, se afla şi… Mihaela Borcea. Cu o siluetă de invidiat, Mihaela părea preferata lui Florin pe ringul de dans al unui club de fiţe din Capitală. Florin a reuşit, însă, să treacă de la postura de şofer şi bodyguard la cea a unui “dezvoltator pentru viitor”. La a doua apariţie în presă, într-o revistă glossy, Florin este descris ca un rege al imobiliarelor: “Dotat cu o capacitate intelectuală care funcţionaeză continuu la cote maxime, completată de fler pentru investiţii şi veleităţi antreprenoriale incontestabile, Florin Pastramă dezvoltă necontenit un business imobiliar de succes, moştenit de la tatăl său.” Cu altfel de “moşteniri”  e posibil să fi reuşit chiar la ridicarea unui bloc, în Colentina. Dezvoltatorul Florin Pastramă vinde apartamente cu preţuri începând de la 60 de mii de euro.

Fratele lui, Ştefan Pastramă, nu ar fi străin nici el de afacerile cu imobiliare, întrucât este administratorul unei agenţii. Ştefan ar mai avea în C.V. şi titulatura de lider al unui grup care sechestra bătrâni, pe care îi deposeda de apartamente prin metode halucinante. Îi răpeau şi îi ţineau într-o magazie mizeră, într-un sat din Călăraşi, până când reuşeau să le vândă apartamentele în baza unor certificate medicale psihiatrice false. Asta s-ar fi întâmplat şi cu o bătrână de 91 de ani, caz relatat chiar de PRO TV. (CITEȘTE AICI: Blestemul morții s-a abătut peste o familie interlopă din România)

Procese peste procese

Anchetatorii au descins, la un moment dat, la vila impunătoare a familiei Pastramă. Se întâmpla chiar în momentul în care Pepe începuse să-şi facă planuri de însurătoare cu studenta la drept Raluca Pastramă. Apropo de justiție, magistrații i-ar şti, de altfel, pe cei din clanul Pastramă din zecile de procese care le-au fost intentate pentru revendicări imobiliare sau anulări ale contractelor de vânzare-cumpărare. Chiar şi socrul lui Pepe, Nelu Pastramă, de profesie avocat, deţine o agenţie imobiliară. Un apropiat al familiei a dezvăluit pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că nici Pastramă – tatăl n-ar fi departe de “abilităţile” celor doi nepoţi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...