”Milionarul Casanova” de la Fermă, dat în judecată pentru o datorie de 100 € la apă și canalizare!

Autor: I.D.
Publicat: 05/02/2019 | 22:49

Florin Pastramă, „Milionarul Casanova” de la ”Fermă”, are un trecut controversat. După ce, în urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, faptul că bărbatul chipeș și elegant care face senzație în renumitul reality-show de la PRO TV a fost acuzat de cămătărie și ”țepe”, acum, noi detalii au ieșit la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat că ”Milionarul Casanova” ar fi fost renegat de familie și nici nu ar învârti banii cu lopata. (CITEȘTE ȘI: JORGE A ”EVADAT” DE LA FERMĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat detalii uluitoare despre o situație de-a dreptul șocantă cu care s-a confruntat Florin Pastramă. Cu toate că verișorul soţiei lui Pepe pozează într-un veritabil magnat, ”Milionarul Casanova” de la ”Fermă” a fost dat în judecată pentru o datorie de-a dreptul ridicolă. (NU RATA, AICI: TUNCAY A SCHIMBAT PARTENERA DE… TENIS!)

Potrivit unor surse judiciare, Florin Pastramă nu a achitat 500 de lei, ce reprezintă factura de apă și canalizare, motiv pentru care instanța l-a obligat să achite suma restantă, în urma unui proces. Anul trecut, Florin Pastramă a fost dat în judecată de firma care se ocupă de apă și canalizare pe raza localității Voluntari.

”Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite actiunea. Obligă pârâtul sa achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei – reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei – cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Data în Camera de Consiliu și pronunțată în ședință publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Buftea.

Familia l-ar fi renegat

Potrivit surselor noastre, familia controversatului concurent al reality-show-ului de la PRO TV s-a îndepărtat de acesta din cauza faptului că Florin Pastramă ar fi devenit, în ultima perioadă, foarte arogant și plin de el. (NU RATA, AICI: ACUZAT CĂ HĂRȚUIEȘTE FEMEILE DIN ”FERMĂ”, FLORIN PASTRAMĂ SPUNE LUCRURILOR PE NUME)

”Milionarul Casanova” de la Fermă, dat în judecată pentru o datorie de 100 €

Și-ar fi „tradus” iubita

Florin Pastramă ar fi călcat și strâmb! Și chiar într-un moment important al relației cu Raluca Podea. Voiau să se căsătorească cât mai repede, dar ea ar fi aflat că ar fi fost înşelată. În mai 2018, s-a aflat că Florin Pastramă şi Raluca Podea s-au despărţit. Pe parcursul relaţiei lor s-au afişat des ca un cuplu fericit. Mergeau la evenimente, își vizitau părinţii împreună, erau bucuroşi de tot ce li se întâmpla.

Raluca Podea a declarat însă că nu totul era roz. (NU RATA, AICI: VA IEȘI SCANDAL MARE ÎN FAMILIA RALUCĂI PASTRAMĂ! S-A AFLAT CĂ VA AVEA UN COPIL CU ALTUL! A FĂCUT DEJA TESTUL DE PATERNITATE!)

„Eram foarte bine. În urma relaţiei noastre frumoase, eu am fost foarte deschisă, şi cred că nu este foarte bine pentru niciunul dintre noi să fim atât de deschişi într-o relaţie. Nu e bine. Şi când un bărbat nu îşi încheie socotelile din trecut, e o altă problemă. El a preferat să meargă pe mai multe direcţii. El, virtual, era cu mult mai multe persoane. Era şi cu o persoană cu care fusese în trecut, am descoperit în decursul unei luni. Aveam acces la telefonul lui”a spus Raluca într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...