Decizie de ultimă oră în cazul polițistei care și-a înjunghiat șeful! A cerut să fie eliberată, dar…

Autor: I.D.
Publicat: 05/02/2019 | 22:52

Drama din familia polițistei din Olt care și-a înjunghiat șeful, acuzându-l de viol, pare să nu aibă sfârșit. Condamnată la cinci ani de închisoare, Melania Renghea a cerut, recent, autorităților să fie eliberată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră legate de acest caz. (CITEȘTE ȘI: IOANA CONDEA A FOST CONDUSĂ AZI PE ULTIMUL DRUM!)

Coșmarul fostei polițiste Melania Renghea a început în seara de 26 decembrie 2012, când l-a înjunghiat în abdomen și în picior pe superiorul ei direct de la acel moment, comisarul-şef Gheorghe Barbu, în faţa casei acestuia din comuna Bobiceşti. Femeia le-a spus anchetatorilor că a acționat în legitimă apărare, pentru că șeful ar fi bătut-o. Medicii au constatat, de altfel, pe corpul ei, numeroase contuzii. Femeia l-a acuzat pe comisarul șef că a obligat-o să întrețină cu el relații sexuale, ba, mai mult, că ar fi oferit-o cu același scop și unor șefi de la Craiova, printre care și fostul comandant, Ion Voicu. (NU RATA, AICI: JORGE A ”EVADAT” DE LA FERMĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI! L-AM FILMAT ÎN MIEZUL NOPȚII CU O PUȘTOAICĂ)

Ce au decis magistrații

Acuzațiile ei nu au putut fi dovedite, dar au provocat demisii în poliție. Melania Renghea a fost ulterior acuzată de tentativă de omor și condamnată la cinci ani de închisoare. A rămas însărcinată cu al treilea copil înainte să fie încarcerată la Penitenciarul Craiova, iar în iulie 2016 a obținut o întrerupere a executării pedepsei, timp de un an, pentru a-și îngriji bebelușul. Iar, recent, femeia a cerut autorităților să fie eliberată condiționat. (CITEȘTE ȘI: TUNCAY A SCHIMBAT PARTENERA DE… TENIS!)

În urmă doar câteva zile, magistrații au respins propunerea de eliberare condiționată formulată de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Craiova, acolo unde Melania Renghea își ispășește pedeapsa(VEZI ȘI: BUSU TRĂIEȘTE PERICULOS DUPĂ CE A DEPĂȘIT PROBLEMELE MEDICALE!)

”Soluția pe scurt:  Respinge propunerea de liberare conditionată formulată de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Craiova privind liberarea condiționată a condamnatului Renghea Melania Celestina. Fixează termen pentru reînnoirea cererii după data de 10.05.2019. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare în cuantum de 200 de lei rămân în sarcina statului. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare, conform art. 587 alin. 3 c. pr. pen. Soluția se comunică conform art. 407 alin. 1 c. pr. pen.  Pronunțată în ședință publică de la 01 februarie 2019”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Craiova.

Melania Renghea a fost elliberată timp de un an ca să aibă grijă de copii
Decizie de ultimă oră în cazul polițistei care și-a înjunghiat șeful

Bărbatul i s-a spânzurat

Viața a fost însă mult prea aspră pentru Melania, pentru că, pe 9 noiembrie 2017, soțul ei, Relu Renghea, s-a spânzurat de un pom, în curtea casei lor din comuna Curțișoara, Olt. La scurt timp după această tragedie, cei trei copii au fost dați în plasament de urgență bunicii materne, care locuiește în Slatina, și care, de fapt, avea grijă de ei de când fosta polițistă a ajuns la închisoare. (NU RATA, AICI: TUDOR DE LA FLY PROJECT & SOȚIA, SECHESTRAȚI ÎN CUBA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...