Ioana Condea a fost condusă azi pe ultimul drum!

Publicat: 05/02/2019 | 14:46

Durere de nedescris în localitatea Bobolia, acolo unde a fost condusă pe ultimul drum Ioana Alexandra Condea, tânăra de 24 de ani ucisă de un proxenet român în Germania. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imagini în exclusivitate de la tristul eveniment care a cutremurat o întreagă urbe din județul Prahova.

A fost ziua în care Grațiela Condea și-a condus fiica, Ioana, pe ultimul drum! Ce poate fi în sufletul unei mame care, acum cinci ani, era anunțată că fata ei dragă a fost mutilată și se află în spital, în comă? Ce poate fi în sufletul unei mame care, vreme de cinci ani, a sperat ca puiul ei să se ridice din patul sau scaunul cu rotile în care a fost țintuită și să-i spună, din nou, ”mamă”? Și ce poate fi în sufletul unei mame care și-a pierdut orice speranță într-o zi de 13 ianuarie 2019, atunci când anunțul a căzut ca un trăsnet asupra ei: Ioana a murit! Deznădejde, durere, ură… Toate la un loc, dar și puțină speranță, pentru că Ioana ei i-a lăsat un nepoțel, David, de care să aibă grijă!

(CITEȘTE ȘI: MAMA IOANEI CONDEA, PRIMELE CUVINTE DUPĂ MOARTEA FIICEI)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a fost de față, marți, la tristul eveniment din localitatea Bobolia, județul Prahova. Acolo unde Ioana Condea a fost condusă pe ultimul drum de mama ei, împietrită de durere și cu lacrimi șiroaie pe obraji, de rude, apropiați, vecini sau, pur și simplu, de oameni impresionați de drama prin care a trecut sărmana fată și nu numai ea.

Își luase adio de la Ioana Condea înainte de înmormântare

Imaginile de la înmormântarea care a avut loc la ora 11 vorbesc de la sine. O durere de nedescris, o zi neagră pentru cei care au cunoscut-o pe Ioana, dar și familia acesteia. Grațiela, mama fetei decedate după cinci ani de chinuri, abia a mai avut puterea să schimbe câteva cuvinte cu o parte a rudelor, dar și cu niște săteni, în fața casei ei. Asta după ce peste sicriul Ioanei a fost aruncată țărâna… Și după ce zeci de coroane au acoperit mormântul unei tinere a căreri licărire s-a stins brutal încă de acum cinci ani, de mâna unui proxenet criminal.

(VEZI AICI: DECLARAȚII RĂVĂȘITOARE DE LA O APROPIATĂ A IOANEI CONDEA)

Mama Ioanei își luase adio de la fiica ei chiar înainte de ceremonia de înhumare. „Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul lui mami. Niciodată nu te voi uita”, scrisese Grațiela Condea pe Facebook.

Robert Tănase este proxenetul care a ucis-o pe Ioana

Ioana Condea s-a stins pe un pat din spitalul din orașul Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută cu bestialitate de Robert Tănase, un proxenet român. Acesta și-a ieșit din minți când tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii. În urma loviturilor puternice, românca a intrat în comă, apoi a ajuns, practic, o legumă.

(CITEȘTE ȘI: CE NOUĂ PEDEAPSĂ RISCĂ PROXENETUL CARE A OMORÂT-O PE IOANA CONDEA)

Autorităţile din Germania au avut mari dificultăţi în a anunţa moartea Ioanei, având în vedere că tutorele legal era avocata ei, iar aceasta nu a putut fi contactată.

“Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de Poliţie pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei. Vă daţi seama că este la pământ. I-am spus că o vom ajuta cu tot ce putem”, dezvăluia o apropiată a familiei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...