Atacantul pe care Gigi Becali l-a dorit la FCSB, expulzat din România?!

Publicat: 05/02/2019 | 22:50

Toto Tamuz, fotbalistul pe care Gigi Becali îl voia vârf de lance la FCSB, a dispărut! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că atacantul ar fi părăsit țara, obligat, oarecum, din cauza unor probleme. Mai mult, iubita l-ar fi părăsit, măcinată de infidelitatea lui, după cinci ani de relație.

Nigerianul Toto Tamuz a făcut furori acum câțiva ani, în tricoul Petrolului. Motiv pentru care a și fost ochit de Gigi Becali, pentru un atac de vis la FCSB. Doar că negocierile s-au împotmolit la salariul fotbalistului, iar Toto nu a mai îmbrăcat tricoul ”roș-albastru”. Trei ani se scurseseră de atunci, atacantul părăsise și Petrolul, dar formația care evoluează acum în Liga a 2-a l-a reactivat pe Tamuz: a semnat vara trecută!

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL FUNDAȘ AL LUI GIGI BECALI S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA! NEGOCIAZĂ REPATRIEREA LA FCSB?!)

„Poate că pe mulţi i-a surprins această mutare a noastră, dar am ales să-l «recuperăm» pe Toto pentru că este un jucător pe care îl cunoaştem foarte bine. Ştim ce poate, îi ştim valoarea şi, chiar dacă vine după o perioadă de inactivitate, sunt convins că el nu şi-a spus nici pe departe ultimul cuvânt în fotbal.

Chiar mizăm pe dorinţa lui de a demonstra asta, cu atât mai mult cu cât, de la primele discuţii pe care le-am avut, Toto a îmbrăţişat fără rezerve posibilitatea de a se întoarce la Petrolul, deşi avea şi alte oportunităţi de a-şi relansa cariera”, declara preşedintele Petrolului, Cristi Vlad, la scurt timp după ce fotbalistul semna.

(VEZI AICI: EA ESTE NOUA BOMBA SEXY DIN LIGA 1)

Doar că Toto Tamuz avea să prindă câteva luni în tricoul Petrolului… Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că situația nigerianului este complicată. Ba chiar s-a auzit că ar fi părăsit țara, din cauza unor probleme, între care și cu viza. Asta după ce Poliția de Frontieră ar fi deschis o anchetă în acest sens.

A condus o mașină neînmatriculată

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că lui Toto Tamuz nu i-au fost străine instanțele de judecată, care l-au ”atacat” în două rânduri, așa cum făcea el cu poarta adversă în vremurile de glorie. Anul trecut, fotbalistul a fost cercetat într-un dosar penal pentru conducerea unei mașini neînmatriculate! S-a întâmplat pe un drum din județul Vaslui, lângă Huși. A avut, totuși, noroc, deși a ajuns la judecată!

(NU RATA, AICI: GIGI BECALI, DECLARAȚII MEGA-EXCLUSIVE DESPRE NUNTA DINTRE FIUL UNUI PREOT ȘI O MINORĂ)

Iată soluția pe scurt a completului: ”Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă prin ordonanţa procurorului din data de 06.12.2017 în dosarul nr. 2740/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în cauza penală privind pe suspectul Tamuz Toto, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat. În baza art. 275 alin. 3 C. pr. penală, cheltuielile judiciare în cuantum de 50 de lei rămân în sarcina statului. Definitivă.”

 Toto Tamuz, acuzat de distrugere

Judecătoria Sectorului 1 a avut ”onoarea” să-i studieze dosarul atacantului pe care Gigi Becali l-a vrut la FCSB. Atunci când Tamuz a fost acuzat de distrugere. Nu a ajuns, ca și în primul dosar, să fie condamnat. El s-a înțeles, până la urmă, cu partea vătămată, astfel că s-a dispus încetarea urmăririi penale.

(CITEȘTE ȘI: ”BIZONUL” LUI GIGI BECALI NEGOCIAZĂ ÎMPĂCAREA CU FIICA LUI REDNIC!)

”În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărire penală în dosarul de urmărire penală nr. 6010/P/2015. Confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală dispusă faţă de inculpatul TAMUZ TOTO, acuzat de săvârşirea infracţiunii de distrugere. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, este soluția pe scurt.

S-a rupt lanțul de iubire cu frumoasa Aliya

Toto Tamuz și-ar fi pierdut chiar iubita, Aliya, după cinci ani de relație! CANCAN.RO a aflat că Toto ar fi călcat și strâmb, nu numai pe teren, din păcate, astfel că iubita s-a săturat și a pus piciorul în prag: i-a dat papucii! În ciuda faptului că încă îl iubește. Cei doi au locuit împreună, visau să aibă copii, iar Toto nu rata niciodată ocazia să călătorească prin lume alături de Aliya.

(VEZI AICI: ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI, PĂRĂSIT DE FOSTA IUBITĂ PENTRU ”ELEVUL-PORNO”)

După ce s-au separat, Toto Tamuz nu a fost văzut de două ori cu aceeași fată, iar asta ar putea arăta că nu a trecut încă peste despărțirea de Aliya. Prietenii comuni ai celor doi încercă să-i împace, dar, susțin sursele noastre, cheia e la jucător: ”Trebuie ca și el să-și dorească asta și, mai mult decât orice, să lase infidelitatea deoparte!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...