”Bizonul” lui Gigi Becali negociază împăcarea cu fiica lui Rednic!

Publicat: 24/01/2019 | 23:01

Neînțelegerile dintre Luana Rednic și Edy Harlem Gnohere au izbucnit imediat după ce atacantul semna cu FCSB! Se întâmpla în ianuarie 2017, iar fiica lui Mircea Rednic a luat foc, pentru că a fost ”sărită” de la negocierile cu Gigi Becali. Și, de atunci, cei doi au ținut-o numai în procese. Luana a câștigat, în cele din urmă, dar magistrații le-au mai dat un termen celor doi pentru a se înțelege amiabil. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă toate detaliile.

O luptă aprigă în sălile de judecată și chiar prin mass-media se derulează de mai bine de doi ani! Este între celebrul fotbalist al FCSB-ului Harlem Gnohere și Luana, fiica la fel de celebrului Mircea Rednic! De la bani a plecat totul! ”Bizonul” s-a înțeles cu Gigi Becali pentru transferul de la Dinamo, în ianuarie, 2017, dar a ”uitat” de agentul lui, proaspătul agent, de altfel, Luana Rednic. Iar suma de bani care trebuia să-i revină tinerei este mărișoară, așa că nici ea nu a renunțat.

(CITEȘTE ȘI: FIICA LUI MIRCEA REDNIC L-A ”RĂPUS” PE BIZONUL GNOHERE)

L-a dat în judecată pe fotbalist și, după mai multe înfățișări la Judecătoria Sectorului 1, a câștigat! Este vorba de 30.000 de euro, bani pe care atacantul trebuie să-i plătească Luanei. Totuși, instanța le-a mai oferit celor doi o „portiță” pe care să iasă din conflict ca doi prieteni. Anume, stingerea litigiului pe cale amiabilă. Termenul, 6 martie 2019, ora 10.00!

”Bizonul” trebuie să-i plătească Luanei 30.000 de euro
”Bizonul” trebuie să-i plătească Luanei 30.000 de euro

”Bizonul” de cinci milioane de euro!

Odată cu venirea lui Mihai Teja pe banca FCSB-ului, se vorbește tot mai mult despre plecarea lui Gnohere, chiar din această iarnă. Gigi Becali ar fi de acord cu cedarea jucătorului, dar are un preț clar, 5.000.000 de euro! Ultimul zvon, Rayo Vallecano, conform presei din Spania. Ce a spus Gigi Becali?

(VEZI AICI: FIICA LUI REDNIC L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE ”BIZONUL” LUI GIGI BECALI)

“Eu nu ştiu nimic de Rayo. Dar, dacă aţi citit, poate fi ceva adevărat. Eu zic că e un preţ corect şi aşa. Dar nu vreau să risc titlul pentru trei milioane! Pentru cinci milioane îl risc. Şi, în plus, ce atacant să iau în locul lui Gnohere? Mie îmi pare puţin rău pentru că nu l-am luat pe Cristea, că eu am vrut să-l iau. Dar, dacă oamenii mei, echipa mea, nu l-au vrut, atunci nu o să îmi mai pară. Aşa a făcut Dumnezeu până la urmă, nu a fost să fie”, a spus Becali pentru Pro-X.

FCSB s-a întărit, e drept, în compartimentul ofensiv, astfel că plecarea ”Bizonului” nu ar lăsa un gol acolo. Hora tocmai a semnat cu FCSB, iar Teja mai are de gând să aducă jucători de atac.

(CITEȘTE ȘI: DUȘMANUL DE MOARTE” A CERUT OFICIAL EXECUTAREA AVERII LUI GIGI BECALI!)

“Dacă va pleca Gnohere, îi avem pe Hora şi pe Rusescu. Teja mi-a zis că Rusescu e genul de atacant care îi place. Dar probabil că vom mai lua încă un vârf. Staţi întâi să vedem dacă pleacă Gnohere”, a spus Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)