Fiica lui Rednic l-a dat în judecată pe ”Bizonul” lui Gigi Becali! Motivul…

Autor: I.D.
Publicat: 12/08/2018 | 23:59

Cu tam-tam a plecat Edy Harlem Gnohere de la Dinamo la FCSB, dar nu între cele două cluburi au fost controversele. (Super oferte la accesorii gaming) CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că atacantul, poreclit Bizonul, a ”uitat” de agentul său, nimeni altul decât fiica lui Mircea Rednic, Luana, atunci când s-a prezentat la palatul lui Gigi Becali. Și a semnat cu FCSB, ”sărind-o” pe fata celebrului antrenor. Astfel, părțile au ajuns la judecată.

”Bizonul” semna cu FCSB, după multe negocieri cu Dinamo pentru prelungirea contractului. Dar Ionuț Negoiță nu avea vum să ”împingă” salariul fotbalistului până unde ar fi putut s-o facă omologul său de la FCSB, Gigi Becali.  (Console si accesorii gamingAstfel, Harlem Gnohere semna cu echipa pregătită acum de Nicolae Dică. Doar că a ieșit mare scandal! Luana, agentul său, a considerat că atacantul nu a respectat contractul de colaborare cu ea. (CITEȘTE ȘI: DRAMA CĂPITANULUI ”NAȚIONALEI” LUI CONTRA)

Când a ajuns la Dinamo, adus la propunerea lui Mircea Rednic, antrenor pe atunci în ”Groapă”, jucătorul născut la Paris nu avea agent, iar Luana, care deja făcuse pași importanți în domeniul impresariatului, l-a avut ca țintă. I-a propus să semneze cu ea, dar ”Bizonul” a refuzat. Până la urmă, a făcut-o, unele surse CANCAN.RO spun că sub o oarecare presiune. În fine, atacantul a semnat. În ianuarie 2017, același jucător lua decizia: a ales FCSB. A negociat direct cu Gigi Becali, a obținut salariul de vis, dar a uitat ca în tot acest demers să o anunțe și pe Luana Rednic. Agent care ar fi câștigat, normal, un comision. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN BURLEANU, ȘEFUL FRF, ȘI-A PUS TATĂL LA MUNCĂ)

Automat, Luana Rednic, acționar la firma LOR MEDIA SRL, l-a acționat pe Harlem Gnohere în instanță, cerându-i drepturile bănești care i s-ar fi cuvenit în urma transferului. ”Bizonul” a făcut, la rându-i, mișcarea. La final lunii trecute, el s-a adresat, printr-o cerere, Judecătoriei Sectorului 1, având ca obiect ”anularea somației de plată”. Disputa dintre cei doi este departe de a se fi încheiat.

Mircea Rednic l-a pus la zid pe ”Bizon”

Mircea Rednic este acum antrenor al echipei Al Faisaly, dar a vorbit despre transferul lui Gnohere la FCSB, deși a trecut ceva timp de atunci. Tehnicianul a amintit că el și fiica sa nu au avut niciun amestec în ”dezertarea” ”Bizonului” de la Dinamo, în ianuarie 2017, așa cum erau acuzați atunci de o parte dintre ultrașii „câinilor roșii”. Mai mult, Rednic l-a ironizat pe Harlem Gnohere. (CITEȘTE ȘI: DUȘMANUL DE MOARTE” A CERUT OFICIAL EXECUTAREA AVERII LUI GIGI BECALI!)

„Pot spune că i l-am furat Stelei pe Puljic. Chiar mă bucur acum. Că tot mă contestau chiar şi cei din galeria dinamoviştilor, marii ultraşi din Tei. Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-am nicio treabă, nici eu, nici fata mea. Puljic a zis că nu vrea la Steaua, a zis că vrea la mine. «Bizonul» a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, a spus Mircea Rednic.

Harlem Gnohere a fost transferat la FCSB în ianuarie 2017, pentru 250.000 de euro. Atacantul a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, cu 15 goluri (la egalitate cu George Țucudean).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...