”Dușmanul de moarte” a cerut oficial executarea averii lui Gigi Becali!

Autor: I.D.
Publicat: 09/08/2018 | 22:55

Disputa prin sălile de judecată între Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și Gigi Becali, finanțatorul FCSB, este departe de a se fi încheiat. (Super oferte la accesorii gaming) Iar ”colonelul” a cam avut câștig de cauză în procesele pe care i le-a intentat omului de afaceri din Pipera sau clubului pe care-l patronează. Încă o înfățișare, de data aceasta la Judecătoria Sectorului 1, are loc vineri, 10 august. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că Talpan a cerut executarea silită a lui Becali și vă prezintă detaliile.

E un fel de telenovelă ceea ce se întâmplă, de câțiva ani, între unul dintre cei mai bogați oameni din țară, Gigi Becali, și până mai ieri necunoscutul jurist Florin Talpan, apărătorul CSA Steaua. (Console si accesorii gamingApariții pe la TV, drumuri în instanță, amenințări mai mult sau mai puțin voalate și multe altele. Mai nou, Talpan l-a acuzat pe Becali că l-a jignit și a apelat, ca de obicei, la instanță.

(CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII L-AU ”CONDAMNAT” PE GIGI BECALI PENTRU HĂRȚUIRE)

Juristul CSA a câștigat, doar că a fost nemulțumit de faptul că banii pe care latifundiarul din Pipera urma să îi plătească drept daunele morale erau mult prea puțini: 3.000 de euro. Așa că a făcut apel, unde, după câteva luni, a avut, din nou, câștig de cauză. Suma s-a modificat substanțial, 30.000 de euro.

“Prin apelul formulat împotriva sentinței civile mai sus evocată, reclamantul a susținut că instanța de fond, deși a constatat fapta ilicită, legătura de cauzalitate și producerea prejudiciului, nu a ținut cont, în stabilirea cuantumului prejudiciului, de răspunsurile jignitoare și de recunoașterea acestor jigniri și calomnii; pârâtul, subliniază apelantul – reclamant, nu numai că îi aduce jigniri, dar îl calomniază și îl hărțuiește, aspecte de care instanța de fond trebuia să țină seama când se aduce în discuție pregătirea sa profesională, sănătatea mintală, dar și atunci când intimatul își încurajează acoliții să îl hărțuiască cu plângeri penale nefondate”, se arăta în motivarea sentinței.

(VEZI AICI: CUM A SCĂPAT GIGI BECALI SĂ PLĂTEASCĂ 1 MILION €)

Doar că lui Gigi Becali nu i-a păsat. Nu a dat niciun semn de viață, motiv pentru care Florin Talpan a cerut executarea silită a omului de afaceri, patronul FCSB. Talpan a depus cererea la Judecătoria Sectorului 1, iar prima înfățișare va avea loc vineri, 10 august. Juristul CSA a cerut ca lui Becali să-i fie executate conturile bancare, iar, dacă acestea nu există, atunci să îi fie puse sub sechestru bunurile. Reamintim că Florin Talpan îi ceruse lui Gigi Becali nu mai puțin de un million de euro, drept daune morale pentru jignirile pe care latifundiarul din Pipera i le-ar fi adus.

Talpan a cerut excluderea FCSB din cupele europene

Interesant este că demersul lui Florin Talpan, de a-l executa silit pe Gigi Becali vine la puțin timp după ce a cerut o altă sancțiune majoră pentru FCSB. Spre finalul lunii mai, Florin Talpan îi dădea mari emoții aceluiași Gigi Becali. El a trimis o notificare către Federația Română de Fotbal prin care cerea ca FCSB să fie dezafiliată și exclusă din cupele europene. În același timp, cerea ca Steaua să fie primită în Liga 1. Talpan vrea ca FRF să-i atribuie echipei lui Gigi Becali doar palmaresul din 2003 până în prezent.

(CITEȘTE ȘI: DECIZIE DURĂ A TRIBUNALULUI BUCUREȘTI PENTRU GIGI)

De asemenea, juristul a cerut și ca FRF să înștiințeze UEFA după ce va opera modificările.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...