Fiica lui Mircea Rednic l-a ”răpus” pe Bizonul Gnohere E vorba de bani mulți!

Autor: I.D.
Publicat: 02/11/2018 | 23:28

Războiul a început imediat ce Edy Harlem Gnohere a trădat Dinamo, semnând cu FCSB! (Intr-un an ai propriul apartament!) Luana, fiica celebrului antrenor Mircea Rednic (acum, din nou la echipa din Ștefan cel Mare), îl impresaria pe „Bizon”, numai că fotbalistul a rupt legătura și a semnat de ”capul lui”. (Cum câștigi bani rapid) Luana Rednic l-a dat în judecată și acum a câștigat. Este vorba de o sumă mare, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detaliile.

Pe 6 ianuarie 2017, ”Bizonul” rupea legăturile cu Mircea Rednic, cel care i-a fost antrenor și l-a reinventat, devenind golgheter, dar și cu Luana, fiica tehnicianului, care avea drepturile reprezentative ale jucătorului. Semna cu FCSB, și o făcea de unul singur. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) S-a dus, frumușel, la palat la Gigi Becali, a acceptat contractul, e drept, unul uriaș față de Dinamo, și a semnat.

Soluția a venit în 30 octombrie

Rednic și Luana au luat foc! Fata antrenorului i-a cerut în repetate rânduri fotbalistului să-i achite ”comisionul”, unul de câteva zeci de mii de euro, dar ”Bizonul” nici nu a vrut să audă. (CITEȘTE ȘI: BIZONUL LUI GIGI BECALI A AVUT ”MECI” DE POMINĂ LA NUBA CU O MASĂ PLINĂ CU ȘAMPANII!)

Atunci, Luana a cerut executarea silită a lui Harlem Gnohere. Acesta, la rându-i, a cerut la Judecătoria Sectorului 1 anularea somației de plată. După două amânări, pe 30 octombrie a venit soluția finală: Luana Rednic a avut câștig de cauză. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) 

Astfel, atacantul care face acum istorie la FCSB este bun de plată! Degeaba a încercat în ultima perioadă să o înduplece pe Luana, aducând ”elogii” fostului său antrenor, Mircea Rednic. Cei doi au avut, tot din cauza acestei dispute prin justiție, și schimburi dure de replici.  (CITEȘTE ȘI: DRAMA CĂPITANULUI ”NAȚIONALEI” LUI CONTRA)

Mircea Rednic face lumină: ”Luana n-are nicio treabă!”

Când a ajuns la Dinamo, adus la propunerea lui Mircea Rednic, jucătorul născut la Paris nu avea agent, iar Luana, care deja făcuse pași importanți în domeniul impresariatului, l-a avut ca țintă. I-a propus să semneze cu ea, dar ”Bizonul” a refuzat. Până la urmă, a făcut-o, însă, iar unele surse CANCAN.RO spun că sub o oarecare presiune. (CITEȘTE ȘI: ”BIZONUL” LUI GIGI BECALI ÎI AMENINȚĂ PE REDNIC & FIICA LUI)

Mircea Rednic, acum revenit la Dinamo, a vorbit despre transferul lui Gnohere la FCSB, încercând să facă lumină. Tehnicianul a amintit că el și fiica sa nu au avut niciun amestec în ”dezertarea” ”Bizonului” de la Dinamo, în ianuarie 2017, așa cum erau acuzați atunci de o parte dintre ultrașii „câinilor roșii”. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) „Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-am nicio treabă, nici eu, nici fata mea. «Bizonul» a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă”, a spus Mircea Rednic.

Harlem Gnohere a fost transferat la FCSB în ianuarie 2017, pentru 250.000 de euro. Atacantul a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, cu 15 goluri (la egalitate cu George Țucudean).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...