Bizonul lui Gigi Becali a avut ”meci” de pomină la NUBA cu o masă plină cu șampanii! Nota a plătit-o însă…

Publicat: 12/09/2018 | 11:20

Noapte albă a făcut sâmbătă golgheterul FCSB-ului, Harlem Gnohere, într-un celebru club din Herăstrău, un adevărat ”rai” al șampaniilor scumpe Armand de Brignac! A profitat din plin de pauza competițională din Liga 1, dată de meciurile României contra Muntenegrului și Serbiei, și a făcut ”spectacol”, ca un veritabil atacant, pe muzică franțuzească! (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)  Masa nu a plătit-o el, deși a insistat, ci Mihai Pleșea, un amic prin ale cărui vene curge sânge roș-albastru. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini exclusive de la petrecerea de pomină din Nuba.

Edy Harlem Gnohere face spectacol la FCSB, indiferent că e rezervă sau titular. Goluri pe bandă rulantă, fanii roș-albaștrilor sunt ”topiți” după el. Dar după efortul depus, jucătorul francez și-a zis că un ”moment” de club e binevenit. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Cu atât mai mult cu cât Liga 1 a fost ”suspendată”, pentru meciurile României din Liga Națiunilor, cu Muntenegru (scor 0-0) și Serbia (2-2). Așa că jucătorul și-a făcut ”triumfal” intrarea în clubul Nuba, din București. A ajuns la aceeași masă cu Mihai Pleșea, fostul soț al Roxanei Ilie. Cunoscutul milionar din Capitală este un fan al sportului rege și simpatizează cu FCSB. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL PATRON MILIONAR AL CARGUS & SEXY-SOȚIA, APARIȚIE REGULAMENTARĂ LA NUBA MAMAIA!)

Lesne de înțeles de ce ”Bizonul” i-a fost ”drag” atunci când l-a întâlnit în club. Omul de afaceri a petrecut alături de jucător mai bine de patru ore, după miezul nopții. Înconjurat de amici, și cu ”trofeul” Gnohere la aceeași masă, Pleșea s-a distrat de minune în acea superbă noapte. La un moment dat, la masa lor a venit comanda, șase șampanii, iar ”Bizonul” avea să aibă parte de o surpriză. Sticlele erau împodobite cu stegulețe ale Franței și au ajuns la masă în ritmurile unei melodii în limba franceză.

Aceeași noapte, același club! Billel Omrani, ”rivalul” lui Gnohere de la CFR Cluj, echipă care i-a furat titlul FCSB-ului în ediția precedentă de Liga 1, a pășit și el în zona distracției.  (Super oferta de angajare) Cei doi sunt, de altfel, prieteni, iar rivalitatea și-o manifestă doar pe teren. (VEZI AICI: SECRETUL FOTBALISTULUI DORIT DE GIGI BECALI: ”N-AM MAI BĂUT APĂ DE DOUĂ LUNI!”)

Spre dimineață, în jurul orei 4, Pleșea, Gnohere și prietenii de la masă au decis că este timpul să se retragă. ”Vârful” FCSB-ului, emoționat de primirea și de surpriza pe care milionarul i-a făcut-o, a dat, repede, să plătească. Numai că businessman-ul s-a opus! I-a spus că, fiind un suporter al FCSB-ului și, implicit, al lui Gnohere, căruia îi apreciază evoluțiile, vrea să facă cinste! Și a achitat, pe loc, nota de plată!

Gnohere, șofer de ocazie pentru Omrani și Florin Tănase

La finalul lunii iunie a acestui an, Edy Harlem Gnohere a fost martor la un mare șpriț, finalizat cu mare tam-tam, făcut de amicii lui, Florin Tănase și Billel Omrani. Atacantul FCSB-ului a fost, atunci, șofer de ocazie pentru prietenii lui.  (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Deși s-a aflat la masă cu cei doi, care au consumat alcool, ”Bizonul” a dat-o, ca de obicei, pe sucuri naturale. De altfel, este cunoscut faptul că fotbalistului de origine franceză îi plac cluburile, nu și alcoolul însă. Pe care-l ignoră la orice apariție nocturnă. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE BUNĂCIUNEA CARE I-A ÎNMUIAT GENUNCHII ”CĂPITANULUI” LUI GIGI BECALI!)

După ce fostul jucător al Viitorului s-a ”îmbibat” cu alcool, a ”tăbărât” pe un client din club, pe care l-a făcut cu ou și cu oțet. L-a înjurat, l-a amenințat, l-a ”lovit” din toate pozițiile, ca pe vremea când, legitimat la Viitorul, chiar părea că va ajunge fotbalistul de milioane de euro de care Hagi era tare mândru.

”M…ții mă-tii, mă filmezi?! Te rezolv, bulangiule!”, a fost reacția jucătorului la adresa clientului, pe care l-a acuzat că-l filmează cu mobilul. Spiritele s-au calmat într-un târziu, la intervenția ”Bizonului”, dar și al prietenului acestuia, Billel Omrani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...