Fostul patron milionar al Cargus & sexy-soția, apariție regulamentară la NUBA Mamaia!

Publicat: 22/08/2018 | 22:57

La trei ani după ce Roxana Ilie și Mihai Pleșea au semnat actele de divorț, celebrul bărbat și-a găsit fericirea în brațele unei brunete focoase pe care de curând a dus-o în fața ofițerului Stării Civile.(Console si accesorii gaming) Ex-patronul Cargus își răsfață soția mai ceva decât pe o prințesă în cluburile de fițe de pe litoral. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate naționale, imagini savuroase cu cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.(CITEȘTE ȘI:   FAIMOSUL MILIONAR PHILIPP PLEIN A TRIMIS AVION PRIVAT ÎN ROMÂNIA DUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul om de afaceri Mihai Pleșea în NUBA, cel mai exclusivit club din Mamaia, acolo unde a mers împreună cu o gașcă de prieteni, dar și cu noua soție, o brunetă focoasă.(Cele mai bune oferte laptopuri)

Într-o formă de zile mari, celebrul om de afaceri părea să fie pus pe fapte mare. Imediat ce a ajuns în NUBA, Mihai Pleșea și pritenii său au făcut o comandă serioasă. Pe masa acestora au apărut mai multe sticle din cele mai rafinate băuturi ce se comercializează în luxoasa locație. Ca un veritabil gentleman, Mihai Pleșea a fost tot timpul atent sexy brunetei să nu îi lipsească nimic.(NU RATA, AICI: CELEBRA AMANTĂ A FOTBALIȘTILOR LUI GIGI BECALI, PARTY PE IAHT LA ST. TROPEZ CU O BRIGADĂ DE MILIARDARI!)

Fostul patron milionar al Cargus & sexy-soția, apariție regulamentară la NUBA Mamaia

Mai mult decât atât, noua parteneră de viață a celebrului milionar a furat ochii tuturor cu frumusețea orbitoare. Îmbrăcată cu rochie cu imprineuri florare ce-i punea în evidență formele bine definite și mai ales bustul generos, soția milionarului a tars atenția petrecăreților care cu greu și-au putut lua ochii de la ea.(NU RATA, AICI: BOMBA-SEXY ȘI MILIONARUL CU AVION, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...