Andreea Marin & iubitul au ajuns de urgență la ”Spitalul de Boli Infecțioase” cu suspiciune de…

Publicat: 13/03/2019 | 23:12

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări de ultimă oră cu Andreea Marin și iubitul ei. Fosta “Zână a Surprizelor” și partenerul său au ajuns de urgență la ”Spitalul de Boli Infecțioase” cu suspiciune de gripă, virus care a ucis, până în prezent, zeci de persoane! Aproximativ două ore a petrecut cuplul în spital.

Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri, însă acest lucru nu a speriat-o. După ultima separare, fosta “Zână a Surprizelor” a început o poveste de dragoste cu Ionuț Brâncoveanu, fost consul în Libia. Cea mai recentă cucerire a prezentatoarei TV este un bărbat de 33 de ani.

(VEZI AICI: ANDREEA MARIN, LA SPITAL! NU MAI PUTEA SĂ RESPIRE! CE A SPUS ”ZÂNA”)

Andreea Marin i-a completat fișa de examinare iubitului ei

Andreea Marin este mai tot timpul alături de Ionuț Brâncoveanu, indiferent de situație. În ultimele zile, actualul partener al vedetei s-ar fi simțit rău. Și cum în România a fost declarată epidemie de gripă, bărbatul s-a prezentat, într-un suflet, la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, din Capitală. Nu singur, ci alături de frumoasa lui iubită.

Prima a ajuns în fața unității medicale Andreea Marin. Și-a parcat mașina, și-a pus o geacă groasă pe ea, după care l-a așteptat, în fața spitalului, pe fostul consul din Libia. După câteva secunde, au intrat împreună la “Matei Balș”. Cum Ionuț Brâncoveanu era cel suferind, prezentatoarea TV s-a ocupat de completarea fișei de examinare, sub atenta supraveghere a iubitului.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN ŞI-A DESCHIS SUFLETUL ŞI A RUPT TĂCEREA DESPRE NOUA RELAŢIE)

Au purtat măști anti-gripă în spital

Andreea Marin a înmânat, ulterior, foaia unei asistente, după care fosta “Zâna a Surprizelor” și Ionuț Brâncoveanu s-au deplasat spre camera de gardă. Unde bărbatul a așteptat, cuminte, alături de partenera sa, să-i vină rândul pentru control. De precizat că pe durata vizitei la “Matei Balș”, de aproximativ două ore, ambii au purtat măști anti-gripă, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

După control, Ionuț Brâncoveanu, asupra căruia ar fi existat o suspiciune de gripă, și Andreea Marin au părăsit spitalul. În mâna stângă, fostul consul ținea o radiografie și niște coli, pe care erau trecute rezultatele analizelor. Au plecat separat, fiecare cu mașina sa. S-au întâlnit, însă, după scurt timp pe o stradă din Capitală, unde au discutat preț de câteva secunde. După care s-au despărțit din nou!

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu părăsesc spitalul după aproximativ două ore

Epidemie de gripă în România!

Pe 30 ianuarie, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat epidemie de gripă în țara noastră. Până în prezent, nu mai puțin de 89 de persoane au decedat din cauza virusului. Semnele gripei sunt febra mare, durerile musculare, oboseala profundă. Specialiștii au avertizat că nu trebuie luate antibiotice, însă nu este bine nici să se facă exces de antivirale, întrucât se poate dezvolta rezistenţa la boală.

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU ANDREEA MARIN & NOUL IUBIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...