ANDREEA MARIN şi-a deschis sufletul şi a rupt tăcerea despre noua relaţie! “Iubesc matur, ca la 18 ani!”

Publicat: 09/10/2017 | 08:07

Andreea Marin şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat, după divorţul de medicul Tuncay Ozturk. Vedeta a fost fotografiată alături de noul ei iubit, Adrian Ionuţ Brâncoveanu, un bărbat de 32 de ani. Relaţia lor ar fi început cu mult înainte de cum s-ar aştepta lumea.

Călătoriile pe care le-a făcut Andreea Marin în Africa nu au fost o simplă coincidenţă. Deşi s-a zvonit că şi-a „tras” iubit tunisian, de fapt, era vorba despre un Alexandru Ionuţ Brâncoveanu, care a fost consul în Tunisia. Înainte de asta, el a fost consul în Libia, la Tripoli, dar din cauza conflictelor iscante în acea ţară, Alexandru a fost relocat.

Iată că acum “Zâna” s-a decis să-şi deschidă sufletul şi să rupă tăcerea în privinţa relaţiei cu noul iubit, iar noile declaraţii ale Andreei Marin dezvăluie că noua relaţie a început la foarte scurt timp după ce a divorţat de Tuncay Ozturk: “Eu m-am obişnuit de 20 de ani cu această situaţie, dar nu e normal să te obişnuieşti cu ceva ce nu este normal. Dacă eşti undeva în oraş, cu cineva de mână, îţi asumi acest lucru, dar faptul că încerci să fii un om discret, nu cred că este ceva la care să nu am dreptul după o experienţă nefastă trăită, ştiţi bine de curând. Sunt alături de un om care are o meserie specială, este diplomat într-un colţ fierbinte al lumii. Meseria sa cere discreţie.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut câteva luni de linişte, pentru că acest lucru te ajută să creşti într-o relaţie, fără imixtiuni. Nu a fost intenţionat, noi am mai ieşit împreună şi în alte dăţi. Acum, sunt liniştită şi fericită, este adevărat. Iubesc matur, ca la 18 ani! Nu sunt un om care îşi permite să grşească încă o dată şi încă o dată. În orice relaţie trebuie să porneşti cu încredere, pentru că altfel înseamnă că nu dai o şansă. Pot fi cucerită cu o floare, dar nu este de ajuns, la vârsta mea venerabilă e nevoie de sentimentul de protecţie, de masculinitate… nu mai simt nevoia să fac experimente pe pielea mea. Vârsta nu are nicio relevanţă. Nu simt diferenţa. Nici ca aspect fizic, nici ca maturitate. Doar aşa ca să ne uităm în buletine, nu văd la ce ne foloseşte? La ce mi-ar folosi blazarea? O să iubesc şi la 80 de ani”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

Citește și...