Iubitul celebrei tenismene române, arestat de carabinieri într-un hotel din Italia!

Publicat: 06/02/2019 | 23:13

Ghinioanele par să se țină scai de Andreea Mitu! Iubitul sportivei, cu care aceasta are un băiețel, a fost ”săltat” de carabinieri și a fost ținut aproximativ o lună în arestul poliției din Italia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii incredibile despre problemele cu care s-a confruntat iubitul francez al jucătoarei de tenis. (CITEȘTE ȘI: S-A COMBINAT CU PRIETENUL LUI ȘI DREPT RĂZBUNARE ÎI CERE ÎNAPOI BANII DE SILICOANE)

În urmă cu câțiva ani, un renumit afacerist din Franța i-a cucerit inima Andreei Mitu, nimeni alta decât ”sora” Simonei Halep. Relația celor doi părea să ducă spre altar, mai ales că jucătoarea de tenis a rămas însărcinată, în primăvara lui 2017. A abandonat tenisul, deși era pe val și urca vertiginos în clasamentul WTA. La începutul lunii ianuarie a anului 2018, Andreea a devenit mămică. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

„Eu și Laurent nu mai formăm un cuplu”

Doar că a primit, la scurt timp, o mare lovitură. Iubitul ei francez a rupt legătura cu ea, dragostea pe care i-o purtase la început s-a diluat, iar cei doi s-au despărțit! (NU RATA, AICI: HOTĂRÂRE ULUITOARE LUATĂ LA MORMÂNTUL IOANEI CONDEA)

„Eu și Laurent nu mai formăm un cuplu de peste cinci luni, însă nu am considerat că este de interes public să dezvolt acest subiect. Relația noastră este încheiată, singurul context în care avem tangențe fiind cele care țin de fiul nostru, Adam. Simt nevoia să clarific această situație, mai ales că lucrez din greu pentru cariera mea și doar ce am câștigat primul turneu, după revenire. Prioritățile mele sunt Adam, familia și tenisul”, a scris Andreea Mitu pe pagina sa de Facebook, la începutul lui iulie 2018.

Ridicat direct de la hotel

Cu toate acestea, în toamna anului trecut, după mai multe luni de pauză, Andreea Mitu și iubitul Laurent s-au împăcat, iar sportiva și-a reluat turneele de tenis. Când a crezut că a scăpat de ghinion, iar lucrurile din viața ei păreau să intre pe făgașul normal, ”sora” Simonei Halep a avut parte de o surpriză de proporții. (NU RATA, AICI: L-AM FILMAT PE IUBITUL ANDREEI MITU ÎN TIMP CE O SĂRUTĂ PASIONAL PE ALTA!)

Andreea Mitu alături de iubitul ei

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro), în octombrie 2018, pe când sportiva se afla la un turneu în Italia, Laurent, iubitul Andreei, a fost ridicat de autoritățile italiene din hotelul în care cei doi se cazaseră alături de băiețelul lor.

Bărbatul era căutat într-un dosar de evaziune fiscală în Franța. După ce a petrecut aproximativ o lună în arestul din Italia, iubitul Andreei Mitu a fost predat autorităților franceze. Afaceristul care i-a furat inima româncei a fost încarcerat timp de o lună, după care a fost eliberat sub control judiciar.

În prezent, Laurent, iubitul Andreei Mitu, se află în Franța, dar nu are voie să părăsească țara. (NU RATA, AICI: ”MILIONARUL CASANOVA” DE LA FERMĂ, DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU O DATORIE DE 100 € LA APĂ ȘI CANALIZARE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...