L-am filmat pe iubitul Andreei Mitu în timp ce o sărută pasional pe alta!

Publicat: 07/07/2018 | 22:04

Grea lovitură pentru Andreea Mitu, la scurt timp după ce a dat naștere unui băiețel! Iubitul ei francez, tatăl copilului, s-a despărțit de jucătoarea de tenis, prietena Simonei Halep! Andreea a depășit însă momentul și s-a adaptat perfect statutului de mamă, care o prinde foarte bine… (Promotiile zilei la monitoare) În timp ce ”francezul ei” este în căutarea dragostei… CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul iubit al Andreei Mitu într-un club, în tandrețuri cu o tânără atrăgătoare.

A fost dragoste mare sau, cel puțin, așa părea! Un tânăr francez, om de afaceri, îi fura inima Andreei Mitu, nimeni alta decât ”sora” Simonei Halep. (Console si accesorii gaming) Iar relația părea să ducă spre altar, mai ales că jucătoarea de tenis a rămas însărcinată, în primăvara anului trecut. A abandonat tenisul pentru această perioadă importantă din viața ei, deși era pe val și urca vertiginos în clasamentul WTA. (CITEȘTE ȘI: JUCĂTOAREA DE TENIS ANDREEA MITU A DEVENIT MAMĂ!)

La începutul lunii ianuarie a anului 2018, Andreea a devenit mămică. Un băiețel perfect sănătos, căruia i-a dat numele Adam, este lumina ochilor ei. Doar că a primit, la scurt timp, o mare lovitură. Iubitul ei francez a rupt legătura cu ea, dragostea pe care i-o purtase la început s-a diluat… S-au despărțit! (CITEȘTE ȘI: CUM L-AM FILMAT PE ȘOFERUL SIMONEI HALEP ÎN ”PAUZA DE MASĂ”)

Ex-iubitul Andreei, în tandrețuri cu o blondă

Suferința Andreei a fost alinată de faptul că devenise mama, s-a dedicat total bebelușului pe care și l-a dorit enorm. Cât îl privește pe fostul ei iubit, tatăl lui Adam? Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a “atacat” în cluburi. Miercurea trecută, la o braserie, francezul s-a lipit de o tânără apetisantă, căreia i-a șoptit vorbe dulci mai mereu. Și fata a reacționat, astfel că până la săruturi pasionale nu a mai fost decât un pas. (CITEȘTE ȘI: AM FILMAT-O PE PARIS HILTON ÎN ACEEAȘI TOALETĂ CU UN BRUNET ÎN TIMP CE…)

Cei doi au și dansat, la un moment dat, iar, spre dimineață, bărbatul a decis să se retragă, nu înainte de a face câteva promisiuni. El și-a lăsat noua cucerire în local, dar, cel mai probabil, a fixat următoarea întâlnire.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...