Video stupefiant realizat la 3 dimineața într-un restaurant din București. Am filmat-o pe Paris Hilton în aceeași toaletă cu un brunet în timp ce…

Publicat: 06/07/2018 | 23:09

Paris Hilton a sosit joi după-amiază în România, iar la doar câteva ore distanță a fost gazda unui show de-a dreptul istoric, în cel mai exclusivist club de pe malul lacului Herăstrău, NUBA București. (Console si accesorii gaming) Așa cum v-a obișnuit, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă ține la curent cu tot ce a făcut moștenitoarea imperiului ”Hilton” în țara noastră. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIARDARA PARIS HILTON, MEGA-SHOW LA NUBA BUCUREȘTI!)

Joi seară, Paris Hilton a oferit, în NUBA București, cel mai exclusivist club din țara noastră, o reprezentație de zile mari. După momentele incendiare din Ibiza și Las Vegas, moștenitoarea imperiului ”Hilton” a susținut primul ei show live, în calitate de DJ, în România. (Promotiile zilei la monitoare) Faimoasa miliardară a mixat în fața a sute de spectatori care s-au aflat în extravagantul club de pe malul lacului Herăstrău. (NU RATA, AICI: ILIE & BRIGITTE AU “NEGOCIAT” ÎMPĂCAREA CU O PIRAMIDĂ DE ȘAMPANIE!)

Au intrat împreună în aceeași cabină de toaletă

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment mai puțin obișnuit, în jurul orei 3 dimineața. După ce a părăsit pupitrul DJ-ului, Paris Hilton s-a îndreptat grăbită spre toaletă, acolo unde, spre surprinderea generală, a intrat însoțită de un brunet. După câteva minute, cei doi au ieșit din cabină foarte zâmbitori.

În timp ce faimoasa miliardară se admira în oglindă, bărbatul care o însoțea a recurs la un gest de-a dreptul stupefiant. Mai exact, s-a dus direct la chiuvetă și a băgat telefonul pe care-l ținea în mână sub jetul de apă, ca și când ecranul său ar fi fost murdărit de vreun praf imaginar.

Brunetul a lăsat câteva secunde apa să curgă peste ecranul smartphone-ului, apoi l-a scuturat discret și a pornit uscătorul de mâini, pentru a aduce telefonul la starea inițială. (NU RATA, AICI: CE COMENTARIU I-A LĂSAT PARIS HILTON UNEI ROMÂNCE CARE A POSTAT O POZĂ CU EA!)

Momentul stupefiant în care companionul vedetei spală telefonul mobil

În zorii zilei, după o noapte de-a dreptul incendiară pe care a petrecut-o în NUBA București, Paris Hilton a părăsit clubul la brațul iubitului ei. Cu toate că a susținut un show de zile mari și a dansat până la epuizare, la plecare, vedeta de peste Ocean etala o formă de invidiat. Mai mult decât atât, artista a fost foarte deschisă atunci când mai mulți fani i-au cerut cu insistență să se oprească pentru câte un selfie.

Paris Hilton este cunoscută pentru stilul său opulent, pentru petrecerile private, mansion-urile în care locuiește, colecția impresionantă de bijuterii, hainele scumpe, însă puțină lume din Europa cunoaște și faptul că ea este un DJ de succes pe plan internațional.

Paris Hilton pleacă din club la brațul iubitului

Gianluca Vacchi a fost și el la NUBA

Nu este pentru prima oară când un DJ celebru ajunge la București, în cel mai exclusivist club de pe malul lacului Herăstrău. Anul trecut, pe 8 iunie, la NUBA, cel responsabil cu distracția a fost Gianluca Vacchi. Excentricul milionar italian a susținut un show total, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a transmis LIVE, la momentul respectiv, cel mai tare party al verii. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...