Ilie & Brigitte au “negociat” împăcarea cu o piramidă de șampanie!

Publicat: 24/06/2018 | 22:22

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care, cu siguranță, vor ”arunca în aer” cel mai discutat divorț din showbiz-ul românesc.(Promotiile zilei la monitoare) Ilie Năstase, fostul număr 1 mondial, și Brigitte Sfăt și-au ”negociat” marea împăcare cu o piramidă de șampanie, la deschiderea celui mai exclusivist club din Mamaia.

După o perioadă lungă, presărată cu scandaluri și certuri, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au decis să pună capăt tensiunilor din cuplu. (Console si accesorii gaming)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment de-a dreptul senzațional. Brigitte și  Ilie au îngropat securea războiului. Totul s-a petrecut într-un mod cu totul aparte, la deschiderea oficială a Nuba Mamaia, cel mai extravagant club de pe litoralul românesc, acolo unde cei doi au petrecut în compania unor prieteni. (NU RATA, AICI: ILIE NĂSTASE DECLARĂ RĂZBOI POLIȚIEI RUTIERE! CERE JUDECĂTORILOR SĂ…)

Potrivit martorilor, Ilie și Brigitte au “negociat” împăcarea cu o piramidă de șampanie fină Armand de Brignac. După ce au ajuns în Nuba, ”Nasty”, pus pe fapte mari, a făcut o comandă serioasă. La scurt timp, la masa celor doi și-au făcut apariția mai mulți angajați ai clubului Nuba, care purtau pe umeri o piramidă pe care erau așezate mai multe sticle de șampanie.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI TRISTAN TATE S-AU SĂRUTAT CA-N FILME LA NUBA MAMAIA!)

Ilie Năstase și Brigitte au petrecut la deschiderea oficială a clubului Nuba din Mamaia

Se pare că gestul plin de generozitate făcut de fostul mare jucător de tenis nu a trecut neobservat, iar Brigitte a ținut să-și răsplătească soțului. La un moment dat, când distracția era în toi, timișoreanca nu a mai ținut cont de nimeni și nimic și a dat frâu liber sentimentelor. Brigitte Sfăt l-a sărutat pasional pe Ilie Năstase, semn clar că cei doi au ajuns la un consens și sunt dispuși să mai acorde o șansă căsniciei.(NU RATA, AICI: ILIE NĂSTASE, DECIZIE RADICALĂ. CE A HOTĂRÂT FOSTUL SPORTIV DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT ȘI DUS LA SECȚIE)

Brigitte și Ilie, sărut pasional

Brigitte şi Ilie au anunțat că divorțează la începutul lui martie, dar actele au expirat

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit civil pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. (NU RATA, AICI: EL E MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 1 MILIARD €! NU ARE GĂRZI DE CORP ȘI…) În martie 2018 au anunțat că divorțează, dar actele au expirat, între timp.

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit astfel milionară, văduvă și cu un copil.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...