Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au sărutat ca-n filme la Nuba Mamaia!

Publicat: 24/06/2018 | 12:05

Dacă în urmă cu câteva zile Bianca Drăgușanu afirma că încă se află în perioada de tatonare cu noul ei iubit milionar, între timp, relația lor a evoluat, iar cei doi par că se iubesc mai mult ca niciodată.(Console si accesorii gaming) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmarea care dovedește faptul că vedeta Kanal D e topită după milionarul englez.(CITEȘTE ȘI: BIANCA ARE O ”FABRICĂ DE BANI”! CÂT A CÂȘTIGAT DIN ROCHII ÎN ULTIMUL AN…)

 

În weekend, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au refugian pe litoralul românesc. Cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată și au profitat din plin de fiecare clipă pe care au petrecut-o împreună.(Cele mai bune oferte laptopuri) Dăcă vineri seara au ales să se relaxeze la Breeze, aseară noul cuplu care a monopolizat atenția publicului, dar și a întregului showbiz au ales să petreacă la deschiderea oficială a celui mai extravagat club de pe litoral, Nuba Mamaia, acolo unde au s-au bucurat de compania mai multor prieteni și a unor pahare de șampanie scumpă, Armand de Brignac.(NU RATA, AICI: BIANCA, SINGURĂ & SUPER-PROVOCATOARE PE ”PLAJA MILIONARILOR”!)

Îmbrăcați casual, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au făcut o apariția în clubul respectiv destul de devreme. Imediat ce au intrat în Nuba, cei doi s-au îndreptat glonț spre masa prietenilor, acolo unde au petrecut ore bune. Bianca care etala o formă de zile mare nu a ratat ocazia de a-și etala calitățile de dansatoare. Vedeta s-a mișcat minute bune pe ritmurile amețitoare ale muzicii alături de pritenii săi.(Cele mai bune oferte laptopuri)

Vedeta și iubitul milionar au petrecut în cel mai exclusivit club de pe litoral

Odată cu lăsarea întunericului, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au ținut morțiș să-și exprime sincer sentimentele.(NU RATA, AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ CU BIANCA SI IUBI… I-AM FOTOGRAFIAT ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment intim între cei doi. La un moment dat, Bianca Drăgușanu nu a mai ținut cont de ochii curioșilor din jurul lor și a dat frău liber sentimentelor. Vedeta din curtea Kanal D l-a sărutat pasional pe Tristan Tate, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea după despărțirea de Victor Slav. Momentul plin de tadrețe ce părea desprins dintr-un film de dragoste a fost savurat pe deplin de întreaga audiență.(CITEȘTE ȘI: EL E MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 1 MILIARD €! NU ARE GĂRZI DE CORP ȘI…)

Bianca Drăgușanu și Tristan Tet, sărut ca-n filme în văzul tuturor

Cine este Tristan Tate, nou iubit al vedetei

Tristan Tate, multiplu campion la kickboxing. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. Acesta a fost de fapt și ”puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.(NU RATA, AICI: E ”PRINȚIȘORUL VIDEOCHATURILOR”!)

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.(CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A AFLAT DE LA NOI DESPRE NOUA RELAȚIE A BIANCĂI: „NU, NU ȘTIAM! MOTIVUL DESPĂRȚIRII SE ȘTIE”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO