Bianca, singură & super-provocatoare pe ”plaja milionarilor”!

Publicat: 18/06/2018 | 22:56

După ce v-am dezvăluit, în premieră națională, că Bianca Drăgușanu și Victor Slav au ales să meargă pe drumuri separate, informație-bombă care a zguduit showbiz-ul autohton (DETALII AICI), astăzi vă prezentăm imagini de senzație cu celebra prezentatoare TV, obținute la scurt timp după anunțul separării. (Console si accesorii gamingCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente incendiare oferite de vedetă pe litoralul românesc. 

După despărțirea de Victor, Bianca a ales să petreacă weekendul trecut la mare, la Mamaia. (Cele mai bune oferte laptopuri)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  a întâlnit-o pe senzuala prezentatoare TV pe plaja unui resort de lux din stațiune. Cu toate că traversează o perioadă mai puțin plăcută, vedeta de la Kanal D a etalat o formă de zile mari.

Purtând un costum de baie din două piese, cu un imprimeu elegant, în alb și negru, care-i scotea în evidență formele bine definite, Bianca Drăgușanu a a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă pe plaja preferată de milionarii români, Caelia. (NU RATA; AICI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI VICTOR SLAV, ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO DUPĂ CE S-A AFLAT DE DESPĂRȚIREA LOR!?)

La un moment dat, după ce și-a expus formele frumoase sub razele soarelui, Bianca Drăgușanu a reușit să încingă atmosfera și mai tare, când a ales să-și maseze trupul cu loțiune de plajă. Momentul plin de senzualitate a fost pe deplin savurat de masculii din zonă, care cu greu au reușit să-și dezlipească ochii de la vedetă.

Bianca Drăgușanu s-a relaxat pe plaja preferată de milionarii români

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu aproximativ șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație. Din care a rezultat și o fetiță, Sofia Natalia.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.  (VEZI ȘI: CEA MAI FIERBINTE APARIȚIE A ÎNCEPUTULUI DE VARĂ!)

De ceva timp, însă, flacăra iubirii s-ar fi redus în intensitate. Motiv pentru care, recent, au ales să se despartă! Astfel că prezentatoarea TV este, în prezent, din nou, o femeie liberă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...