E ”prințișorul videochaturilor”!

Publicat: 19/06/2018 | 22:13

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie amănunte picante din super-telenovela momentului, care a monopolizat atenția publicului, dar și a întregului showbiz.(Cele mai bune oferte laptopuri) Tristan Tate, bărbatul alături de care Bianca Drăgușanu s-a afișat după ce s-a despărțit de Victor Slav, ascunde un mare secret. Englezul care a prins-o pe blondină în mrejele iubirii este un ”jucător” important din industria site-urilor dedicate adulților.(CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A AFLAT DE LA NOI DESPRE NOUA RELAȚIE A BIANCĂI)

DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uimitoare despre afacerile lui Tristan Tate, noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu. (Console si accesorii gaming)

Dacă, oficial, sportivul englez Tristan Tate și fratele său, care au câștigat milioane de euro din meciurile de kickboxing, se ocupă acum cu agricultura,  în județul Brașov, în spatele acestor afaceri se pare că s-ar afla cu totul alte lucruri.(NU RATA, AICI: CE NE-A SPUS TRISTAN DUPĂ CE A FOST FILMAT SĂRUTÂNDU-SE CU BIANCA DRĂGUȘANU)

Conform unor surse bine informate, Tristan și fratele său, Andrew, au pus bazele unui adevărat imperiu în domeniul videochat-ului. (Reduceri mari la jocuri PC)

Potrivit surselor citate, fratele lui Tristan Tate, Andrew,  deține un mega-studio de videochat în Los Angeles. Unde amfitrioană ar fi chiar “cumnățica” lui Tristan, Irina. Pe numele de scenă Cobra (de amintit că Andrew era numit, în ring, King Cobra), focoasa blodină este una dintre cele mai apreciate starlete pe site-urile de profil. Tristan Tate nu s-ar fi lăsat nici el mai prejos și ar fi deschis un studio într-o zonă bună din Capitală, acolo unde zeci de tinere își expun formele în fața camerelor de filmat.(CITEȘTE ȘI: BIANCA, SINGURĂ & SUPER-PROVOCATOARE PE ”PLAJA MILIONARILOR”!)

Cobra,una dintre cele mai apreciate starlete pe site-urile de profil

Firmele pe care frații Tate le-au deschis în România sunt:

  • TALISMAN ENTERPRISES S.R.L. cu sediul în localitatea Săcele, județul Brasov. Firma a fost înregistrată  la Registrul Comerțului în data 09.11.2017 și are ca domenii de activitate cultivarea trestiei de zahăr și cultivarea tutunului

 

  • SPIRIT HOUSE ENTERPRISES S.R.L. cu sediul în localitatea Săcele județul Brasov. Englezul Biancăi deține 50% din acțiuni. Societatea, care mai are acționar un polonez,  a fost înregistrată pe data de 21.02.2018 și are ca obiect de activitate consultanța în tehnologia informației și cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
Andrew și Tristan Tate

Tristan Tate și fratele său au plecat de jos

Frații Tate au reușit să strângă o adevărată avere. Se mândresc cu mașini și case care valorează sute de mii de euro, iar în conturile celor doi enghezi se găsesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia.(NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, FILMATĂ ÎN TIMP CE SE SĂRUTĂ PE GURĂ CU NOUL IUBIT! E CELEBRU ȘI BOGAT)

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu câteva luni Tristan Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...