Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce se sărută pe gură cu noul iubit! E celebru și bogat

Publicat: 19/06/2018 | 10:56

Nu au trecut decât trei zile după ce s-a aflat că Bianca și Victor Slav s-au despărțit, dar abia acum se detonează adevărata bombă! Bianca a fost filmată deja în compania altui bărbat, și nu a fost deloc săracă în gesturi tandre. Cei doi au fost surprinși sărutându-se la masa unui restaurant unde au cinat aseară. 

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Româniaa dezvaluit în exclusivitate informația că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit, lucru confirmat inclusiv de faptul că pe conturile personal de socializare nu au mai postat, de ceva timp, nicio fotografie în care apar împreună, iar acum tot Cancan.ro, a stat de vorbă cu prezentatoarea „Te vreau lângă mine” și ne-a oferit primele declarații despre separarea de tatăl copilului ei. Bianca ne-a declarat că se simte bine și că nu este singurul om care trece printr-o asemenea situație.

Iată că nu au trecut decât trei zile de când s-a făcut acest anunț bombă, dar adevărată bombă ar fi că Bianca s-a cuplat deja cu un alt bărbat celebru, susține spynews.ro. Este vorba despre un sportiv englez, Tristan Tate, fost campion de kickboxing, ajuns în prezent comentator al galei RXF.

Potrivit unor surse CANCAN.RO, Bianca și Tristan și-au început relația amoroasă în urmă cu trei săptămâni. Imagini cu cei doi amorezi puteți viziona în această seară, în exclusivitate, doar pe CANCAN.RO.

Recomandarea CIAO.RO