Ce ne-a spus Tristan după ce a fost filmat sărutându-se cu Bianca Drăgușanu

Publicat: 19/06/2018 | 16:44

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au spus adio definitiv, iar blondina a fost surprinsă cu un alt bărbat. Este vorba despre luptătorul MMA Tristan Tate. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe britanic în centrul Bucureștiului, la o zi după ce a fost văzut sărutându-se cu prezentatoarea de la Kanal D. (Console si accesorii gaming)

Luptătorul a fost surprins de paparazzi Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, plimbându-se la volanul unui Lamborghini, în centrul Bucureștiului, la câteva ore după ce a fost surprins sărutându-se cu Bianca Drăgușanu. Întrebat despre relația pe care o are cu celebra blondă, luptătorul britanic nu a vrut să ofere detalii. (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Nu, fără întrebări, vă rog. Îmi pare rău. O zi bună”, a declarat Tristan Tate, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Cine este Tristan Tate, „frumușelul” care a sărutat-o pe Bianca Drăgușanu

Tristan Tate este un fost sportiv de performanță, englez de origine, stabilit în România. Bărbatul este multiplu campion la kickboxing, ajuns în prezent comentator al galei RXF. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. Cei doi nu sunt tocmai străini celebrității. Fratele lui Tristan Tate a participat la emisiunea „Big Brother” din Marea Britanie, în 2016. Andrew ar fi fost și „puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.

Tristan și Andrew au avut parte de o copilărie nu tocmai ușoară. Sportivii provin dintr-o familie săracă, dar au reușit să-și strângă o avere de milioane de euro din competiții sportive și alte contracte.

Dacă nu era kickboxing nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați”a declarat fratele lui Tristan într-un interviu acordat unei televiziuni. Acesta a făcut turul casei în care locuiesc, o vilă construită ”după soare”, mobilată ultra modern, și un garaj plin de mașini luxoase. (VEZI AICI DETALII)

Citește și...